Porumb Cubanez
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Porumbul cubanez ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 219 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, limes, porumb de urechi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 27 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb cubanez pe știulete, Porumb la grătar pe știulete cu o răsucire cubaneză, și Sandvișuri cubaneze și glisoare cubaneze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Înmuiați porumbul, în coji, în apă timp de 1 până la 2 ore.
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Îndepărtați cu grijă cojile, lăsându-le atașate la bază și îndepărtați mătasea.
Într-un castron mediu, combinați untul topit, ardeiul, pudra de chili și condimentați bine cu sare și piper. Folosind o perie de patiserie, periați urechile de porumb cu amestecul de unt și așezați-le pe un grătar fierbinte.
Aveți grijă să lăsați cojile de pe cea mai tare parte a grătarului, astfel încât să nu înceapă să ardă. Grătați porumbul pe toate părțile până când este bine marcat și fraged, aproximativ 10 până la 12 minute.
Se presară cu frescă de queso rasă și cilantro și se servește cu pene de var.