Porumb copt pe cob
Porumbul copt pe stiule ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegană pe care ați căutat-o. Pentru 98 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 270 de calorii, 3 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați porumb, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 16%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cățeluși de porumb (Câini), Căței de porumb (Câini) și Corn Off the Cob.
Instrucțiuni
Amestecați apa, zahărul și sarea până când zahărul și sarea se dizolvă într-un recipient suficient de mare pentru a ține porumbul.
Scufundați porumbul în saramură; inmuiati cel putin 1 ora.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Scoateți porumbul din saramură, agitați pentru a elimina excesul de lichid și gătiți direct pe un grătar timp de 1 oră.