Porumb-Bacon lingură pâine cu roșii
Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 2.06 pe portie. O porție conține 626 calorii, 24g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, lapte, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Pâine Cu Lingură De Porumb, Pâine Cu Lingură De Porumb, și Pâine Cu Lingură De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 325 de grade. Pregătiți pâinea cu lingură: gătiți slănina într-o tigaie până când este doar crocantă; transferați pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie cu o lingură pliată, lăsând picăturile în tigaie. Ungeți un vas de copt superficial cu 6 căni cu unele dintre picături și praf cu 2 lingurițe de făină de porumb.
Așezați pe o foaie de copt.
Adăugați laptele în picăturile rămase din tigaie și aduceți la fierbere la foc mare.
Amestecând constant, turnați treptat făina de porumb rămasă.
Adăugați 1 linguriță de sare, zahărul și cayenne. Coborâți focul și fierbeți, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Se amestecă porumbul, ceapa și slănina; se ia de pe foc.
Bateți ouăle cu un mixer până sunt foarte palide și pufoase, aproximativ 5 minute; adăugați praful de copt. Amestecați un sfert din ouăle bătute în amestecul de făină de porumb, apoi pliați cu grijă restul.
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit; coaceți până la puf și auriu, aproximativ 50 de minute.
Pregătiți roșiile: aruncați roșiile, uleiul de măsline și ierburile într-un bol cu sare și piper negru după gust; puneți deoparte cel puțin 5 minute.
Lăsați pâinea cu lingură să se odihnească 10 minute; serviți cu roșiile.