Portorican Tocat Carne De Porc

Carnea de porc mărunțită din Puerto Rico ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.1 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 332 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de sare grosieră, chimen, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Încercați Friptură De Porc (Pernil) Stil Puerto Rico, Skinny lent fierte Pernil (portorican carne de porc), și Mofongo Funky cu Sopa De Pollo și carne de porc prăjită din Puerto Rico pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, introduceți câteva găuri în carnea de porc și umpleți găurile cu jumătate din usturoiul zdrobit. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul.
Adăugați carnea de porc și rumeniți pe toate părțile, 6 până la 8 minute.
Transferați carnea într-un aragaz lent.
Combinați ingredientele rămase într-un blender și amestecați câteva secunde până când sunt combinate uniform.
Așezați carnea de porc în aragazul lent.
Se toarnă amestecul lichid peste carnea de porc și se lasă carnea de porc să se marineze în amestec timp de aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Porniți aragazul lent și setați cronometrul timp de 8 ore. După 8 ore, îndepărtați carnea de porc și tăiați folosind două furci pe o placă de tăiere mare.
Scoateți tot lichidul din aragazul lent, cu excepția a 1 cană de lichid de gătit și adăugați carne de porc înapoi în oală.
Lăsați-l să gătească încă 15 până la 30 de minute.
Serviți carnea de porc mărunțită peste învelișurile de salată sau în tortilla de porumb și acoperiți cu pico de gallo, cilantro tocat și/sau avocado.