Portorican Tocat Carne De Porc

Portorican Tocat Carne De Porc
Carnea de porc mărunțită din Puerto Rico ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.1 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 332 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de sare grosieră, chimen, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Încercați Friptură De Porc (Pernil) Stil Puerto Rico, Skinny lent fierte Pernil (portorican carne de porc), și Mofongo Funky cu Sopa De Pollo și carne de porc prăjită din Puerto Rico pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, introduceți câteva găuri în carnea de porc și umpleți găurile cu jumătate din usturoiul zdrobit. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Adăugați carnea de porc și rumeniți pe toate părțile, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Transferați carnea într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Combinați ingredientele rămase într-un blender și amestecați câteva secunde până când sunt combinate uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Așezați carnea de porc în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Se toarnă amestecul lichid peste carnea de porc și se lasă carnea de porc să se marineze în amestec timp de aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
7
Porniți aragazul lent și setați cronometrul timp de 8 ore. După 8 ore, îndepărtați carnea de porc și tăiați folosind două furci pe o placă de tăiere mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
8
Scoateți tot lichidul din aragazul lent, cu excepția a 1 cană de lichid de gătit și adăugați carne de porc înapoi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Lăsați-l să gătească încă 15 până la 30 de minute.
10
Serviți carnea de porc mărunțită peste învelișurile de salată sau în tortilla de porumb și acoperiți cu pico de gallo, cilantro tocat și/sau avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Pico De GalloPico De Gallo
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista