Portocale feliate cu sirop de cimbru
Portocale felii cu sirop de cimbru este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 291 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vin, frunze de cimbru, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Portocale feliate cu sirop de flori de portocale și alune confiate, Felii de portocale și pere cu zahăr de menta, și Sfeclă Feliată Subțire Cu Portocale De Sânge Și Năsturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie din oțel inoxidabil, combinați vinul, apa, zahărul, cimbrul și coaja de lămâie. Se aduce la foc mic la foc moderat. Reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute.
Între timp, folosind un cuțit din oțel inoxidabil, curățați portocalele până la carne, îndepărtând toată miezul alb.
Tăiați portocalele transversal în felii de 1/4 inci.
Adăugați portocalele în siropul care fierbe.
Se scoate de pe foc și se lasă să stea 1 până la 2 minute. Turnați ușor portocalele și siropul într-un vas de sticlă sau din oțel inoxidabil.
Se lasă să se răcească și apoi se răcește.