Portocale coapte și orez
Nevoie de o curs principal fără gluten? Coaja de portocale la cuptor și orezul ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 637 calorii, 44G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $6.3 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de amestec de broccoli-conopidă, fileuri de portocale, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Roșu Portocaliu La Cuptor, Roșu Portocaliu La Cuptor, și Roșu Portocaliu La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați orezul într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Strat cu legumele și peștele.
Se toarnă bulionul și roșiile deasupra; se presară cu condimente.
Se acoperă și se coace la 375 de minute pentru 25-30 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță și orezul este fraged.
Se presară cu brânză; coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.