Portocale, ceapă roșie caramelizată și spanac cu vinetă balsamică
Portocalele, ceapa roșie caramelizată și spanacul cu vinaigretă balsamică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 462 calorii, 3G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $1.65 pe portie. Dacă aveți spanac pentru copii, sare, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Portocale, Ceapă Roșie Caramelizată Și Spanac Pentru Copii În Balsamic Vi, Salată De Spanac Ofilită Cu Ceapă Roșie Balsamică Caramelizată, și Filet ars cu ceapă roșie balsamică, Nasturel și portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați raftul cuptorului la 5-6 inci de sus și preîncălziți broiler. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Faceți vinetă combinând ulei de măsline, oțet balsamic, scorțișoară, nucșoară și sare într-un castron mic.
Scufundați ceapa în vinetă, având grijă să păstrați rondele intacte și așezați într-un singur strat pe foaia de copt pregătită. Se fierbe până se moale și se caramelizează, 5-10 minute. Fii cu ochii pe ei, astfel încât să nu ardă. Puneți deoparte sau dați-l la frigider până când este gata să asamblați salata.
Cojiți portocalele cu un cuțit ascuțit, îndepărtând cu atenție toată membrana albă. Feliați în runde de aproximativ 1/4 inch grosime, îndepărtați orice semințe și puneți-le într-un vas de copt de 9x13 inch.
Se toarnă vinaigreta deasupra și se lasă portocalele să se marineze la frigider pentru cel puțin 15 minute sau până la câteva ore.
Pentru a asambla salata, așezați spanacul pe platou mare sau farfurii individuale. Împrăștiați ceapa caramelizată peste spanac, apoi puneți portocalele marinate deasupra. Puneți orice vinaigretă rămasă, încetul cu încetul, peste portocale până când salata este îmbrăcată adecvat.