Portocale, ceapă roșie caramelizată și spanac cu vinetă balsamică

Portocale, ceapă roșie caramelizată și spanac cu vinetă balsamică
Portocalele, ceapa roșie caramelizată și spanacul cu vinaigretă balsamică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 462 calorii, 3G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $1.65 pe portie. Dacă aveți spanac pentru copii, sare, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Portocale, Ceapă Roșie Caramelizată Și Spanac Pentru Copii În Balsamic Vi, Salată De Spanac Ofilită Cu Ceapă Roșie Balsamică Caramelizată, și Filet ars cu ceapă roșie balsamică, Nasturel și portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați raftul cuptorului la 5-6 inci de sus și preîncălziți broiler. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Faceți vinetă combinând ulei de măsline, oțet balsamic, scorțișoară, nucșoară și sare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scufundați ceapa în vinetă, având grijă să păstrați rondele intacte și așezați într-un singur strat pe foaia de copt pregătită. Se fierbe până se moale și se caramelizează, 5-10 minute. Fii cu ochii pe ei, astfel încât să nu ardă. Puneți deoparte sau dați-l la frigider până când este gata să asamblați salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Cojiți portocalele cu un cuțit ascuțit, îndepărtând cu atenție toată membrana albă. Feliați în runde de aproximativ 1/4 inch grosime, îndepărtați orice semințe și puneți-le într-un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Se toarnă vinaigreta deasupra și se lasă portocalele să se marineze la frigider pentru cel puțin 15 minute sau până la câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
6
Pentru a asambla salata, așezați spanacul pe platou mare sau farfurii individuale. Împrăștiați ceapa caramelizată peste spanac, apoi puneți portocalele marinate deasupra. Puneți orice vinaigretă rămasă, încetul cu încetul, peste portocale până când salata este îmbrăcată adecvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista