Portocale, ceapă roșie caramelizată și spanac cu vinetă balsamică

Portocale, ceapă roșie caramelizată și spanac cu vinetă balsamică
Portocalele, ceapa roșie caramelizată și spanacul cu vinaigretă balsamică ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 462 calorii, 3G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $1.65 pe portie. Dacă aveți spanac pentru copii, sare, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Portocale, Ceapă Roșie Caramelizată Și Spanac Pentru Copii În Balsamic Vi, Salată De Spanac Ofilită Cu Ceapă Roșie Balsamică Caramelizată, și Filet ars cu ceapă roșie balsamică, Nasturel și portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați raftul cuptorului la 5-6 inci de sus și preîncălziți broiler. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Faceți vinetă combinând ulei de măsline, oțet balsamic, scorțișoară, nucșoară și sare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Scufundați ceapa în vinetă, având grijă să păstrați rondele intacte și așezați într-un singur strat pe foaia de copt pregătită. Se fierbe până se moale și se caramelizează, 5-10 minute. Fii cu ochii pe ei, astfel încât să nu ardă. Puneți deoparte sau dați-l la frigider până când este gata să asamblați salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Cojiți portocalele cu un cuțit ascuțit, îndepărtând cu atenție toată membrana albă. Feliați în runde de aproximativ 1/4 inch grosime, îndepărtați orice semințe și puneți-le într-un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Se toarnă vinaigreta deasupra și se lasă portocalele să se marineze la frigider pentru cel puțin 15 minute sau până la câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Pentru a asambla salata, așezați spanacul pe platou mare sau farfurii individuale. Împrăștiați ceapa caramelizată peste spanac, apoi puneți portocalele marinate deasupra. Puneți orice vinaigretă rămasă, încetul cu încetul, peste portocale până când salata este îmbrăcată adecvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista