Portocale calde în cremă de Sake cu susan fragil
Portocale calde în cremă de Sake cu susan fragil este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 335 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sake, secțiuni portocalii, strop de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Susan Fragil, Susan Fragil, și Verdeață aruncată cu susan și portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti fragil, tapetați o foaie de copt cu folie; înveliți folia cu spray de gătit.
Combinați zahărul granulat și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand usor pentru a dizolva zaharul uniform. Gatiti 4 minute sau pana devin aurii (nu amestecati).
Se ia de pe foc; se amestecă cu grijă semințele de susan. Răspândiți rapid amestecul pe foaia de copt pregătită. Se răcește complet; rupe în bucăți mici.
Pentru a pregăti crema de sake, combinați sake, unt, zahăr brun și sare într-o cratiță medie la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 4 minute).
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna. Amestecați ușor segmentele portocalii.
Se servește peste înghețată; se presară cu fragil.