Portobello și friptură de flanc peste verdeață

Portobello și friptură flanc peste verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 321 calorii, 27G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați salata verde, piper, capace de ciuperci portobello și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 39 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată de friptură Portobello la grătar cu vinetă cu brânză albastră, Friptură flanc cu oțet de vin roșu și verdeață: Low Carb, și Friptură de flanc la grătar cu verdeață de sfeclă Sotată și sfeclă cremoasă de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un bici până se amestecă.
Combinați friptura, ciupercile și ceapa într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați 1/2 cană amestec de oțet în pungă; sigiliu. Marinați la frigider 2 1/2 ore, întorcându-vă ocazional. Rezerva restul de 6 linguri amestec de oțet.
Scoateți friptura și ceapa din pungă și așezați-o pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătați 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când friptura este dorită gradul de coacere și ceapa este fragedă.
Scoateți ciupercile din pungă; aruncați marinada.
Așezați ciupercile pe grătar; grătați 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până la licitație.
Tăiați ciupercile în felii groase de 1/2 inci.
Lăsați friptura să stea 5 minute.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
. Se toacă ceapa; combinați ceapa și ciupercile într-un bol mediu.
Combinați verdele amestecat și roșiile și aranjați uniform pe farfurii. Se acoperă uniform cu amestec de ciuperci. Aranjați friptura uniform peste amestecul de ciuperci; stropiți fiecare porție uniform cu amestecul de oțet rezervat.