Portobello, vinete și panini de ardei roșu prăjit
Portobello, vinete și panini de ardei roșu prăjit necesită aproximativ 9 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 209 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, capace de ciuperci portobello, vinete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ușor Prăjită Piper Roșu Dip, roșii prăjite și piper roșu dip, și Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 inci de la sursa de căldură. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Tăiați ardeii în jumătate de sus în jos; scoateți tulpina, semințele și coastele, apoi așezați ardeii tăiați părțile în jos pe foaia de copt pregătită.
Gătiti sub broilerul preîncălzit până când pielea ardeilor s-a înnegrit și s-a blisterat, aproximativ 5 minute.
Așezați ardeii înnegriți într-un castron și sigilați bine cu folie de plastic. Lăsați ardeii să se aburească în timp ce se răcesc, aproximativ 20 de minute. Odată răcit, îndepărtați pielea și aruncați-o. La frigider peste noapte.
Așezați capacele de ciuperci portobello într-o pungă de plastic resigilabilă și turnați vinetă balsamică. Strângeți excesul de aer și sigilați. Marinați peste noapte la frigider.
A doua zi, preîncălziți un grătar electric cu două fețe (cum ar fi grătarul George Foreman de la clasa a VIII-a) conform indicațiilor producătorilor.
Presărați feliile de vinete cu praf de usturoi și praf de ceapă.
Scoateți ciupercile portobello din marinată și aruncați marinada rămasă. Gătiti pe grătarul preîncălzit până la licitație 4 până la 5 minute. Gătiti feliile de vinete pe grătarul preîncălzit până când sunt fragede 4 până la 5 minute.
Scoateți, așezați pe o farfurie și presărați parmezan. Pune deoparte.
Pentru a asambla sandvișurile, întindeți fiecare felie de focaccia cu pansament de fermă.
Puneți o felie de brânză pe fiecare bucată de pâine.
Așezați feliile de vinete, ardeii prăjiți și o ciupercă portobello pe patru dintre feliile de pâine. Se acoperă cu pâinea rămasă.
Pulverizați grătarul cu două fețe cu spray de gătit și gătiți sandvișurile până când brânza s-a topit, sandvișurile sunt fierbinți în centru, iar pâinea este maro aurie, 4 până la 5 minute.