Linte și orez cu TVP
Lintea și orezul cu TVP necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 57 cenți pe porție. Acest fel principal are 275 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de pudră de curry, chimen măcinat, granule de bouillon de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Lintea și legumele lui Cheat orez brun Biryani(ft . Orez SunRice Și Linte) + Un Cadou, Linte și orez, și Linte și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați lintea cu 3 căni de apă într-o cratiță mare și dați la fiert. Odată ce fierbe, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți la foc mic timp de 10 minute. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Odată ce lintea a fiert la foc mic timp de 10 minute, amestecați ceapa gătită împreună cu orezul, TVP, bulionul de pui, pudra de curry, chimenul, fulgii de pătrunjel și 2 1/2 căni de apă. Reveniți la fierbere la foc mare, apoi scoateți-l de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 20 de minute. Nu scoateți capacul în acest timp. După 20 de minute, scoateți capacul și amestecați înainte de servire.