Portobello la grătar și Mozzarella

Portobello și Mozzarella la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 358 calorii. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 108 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de capace de ciuperci portobello, oregano, sos marinara și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Portobello la grătar cu roșii și Mozzarella proaspătă, Pizza Portobello cu Mozzarella proaspătă, și Portobello umplut cu cârnați, spanac și Mozzarella afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ciupercile într-o pungă mare de plastic resigilabilă cu sosul pentru salată. Sigilați și marinați cel puțin 15 minute.
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie-mare.
Încălziți sosul marinara într-o cratiță la foc mediu și păstrați la cald.
Așezați ciupercile pe grătar și gătiți timp de 7 până la 10 minute pe fiecare parte, până când sunt ușor prăjite.
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Întindeți fundul unui vas de copt superficial sau al unei farfurii rezistente la cuptor cu suficient sos marinara pentru a acoperi fundul.
Așezați ciupercile în vasul de jos în sus și acoperiți cu ardeii și sosul marinara rămas.
Așezați 2 felii de brânză pe fiecare ciupercă și presărați oregano și busuioc.
Se fierbe timp de 3 până la 5 minute sau până când brânza este topită.