Portobello La Grătar-Pitas Cu Brânză De Capră

Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 92 calorii. Dacă $1.53 pe portie se încadrează în bugetul dvs., la grătar Portobello-brânză de capră Pitas ar putea fi un uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, usturoi îmbuteliat, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Pitas de legume și brânză de capră la grătar, Pitas de legume la grătar cu brânză de capră și maioneză Pesto, și Portobello Pitas La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu.
Combinați usturoiul și uleiul; periați uniform peste pitas.
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper uniform peste pitas.
Așezați pitas în tigaie și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până la prăjit.
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper uniform peste ciuperci și roșii.
Așezați ciupercile în tigaie; gatiti 6 minute sau pana cand se inmoaie, intorcand o data.
Scoateți ciupercile din tigaie.
Adăugați roșiile în tigaie; gatiti 1 minut.
Întindeți brânza de capră uniform peste pitas. Aranjați ciupercile și roșiile uniform peste pitas.
Se presară busuioc tocat.