Portobello Frites
Reteta Portobello Frites ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $2.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 294 calorii. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de canolan, cartofi roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de feeds.epicurious.com. funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Portobello Frites, Portobello Frites, și OUĂ LA CUPTOR CU PORTOBELLO (HUEVOS CON PORTOBELLO).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. perforați fiecare cartof cu o furculiță de trei ori, presărați fiecare cu 1/2 linguriță de sare de mare grosieră și înfășurați individual în folie.
Coaceți până se înmoaie la atingere, aproximativ 40 de minute. Desfaceți cartofii și lăsați să se răcească; când este suficient de rece pentru a se descurca, tăiați fiecare în opt pene. Pune deoparte.
În timp ce cartofii se răcesc, amestecați uleiul de măsline, 1 linguriță de sare, usturoiul, piperul și șalotele într-un castron mic.
Așezați capacele portobello pe o tigaie cu margini cu margini și acoperiți-le uniform pe ambele părți cu amestecul de ulei de măsline, lăsându-le cu părțile rotunjite în sus. Prăjiți până la moale la mijloc, 8 până la 12 minute.
Transferați capacele portobello pe o farfurie, încă rotunjite în sus și lăsați-le deoparte să se răcească.
Se toarnă vinul, bulionul de legume și muștarul pe tigaia caldă pentru a se amesteca cu sucurile de gătit cu ciuperci. Răsturnați orice solide de pe tavă, apoi turnați cu grijă acest amestec într-o cratiță mare.
Se încălzește amestecul la foc mediu până se reduce la jumătate, 8 până la 10 minute.
Se amestecă tarhonul în sosul de vin roșu.
Scoateți cratița de pe foc și acoperiți pentru a se încălzi.
Într-o tigaie mare saut saut, încălziți uleiul de canola la foc mare. Când uleiul este foarte fierbinte, prăjiți cu grijă câteva pene de cartofi odată până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute.
Transferați fritele așa cum sunt făcute pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie și presărați-le ușor cu restul de 1 linguriță de sare.
Reîncălziți capacele portobello în cuptor, dacă este necesar.
Se serveste sufocat cu sos de vin roșu și frites pe partea.
Retipărit cu permisiunea Vedge: 100 de farfurii mari și mici care redefinesc gătitul legumelor de Rich Landau și Kate Jacoby. Drepturi de autor 2013 Rich Landau și Kate Jacoby; fotografii drepturi de autor 2013 Michael Spania-Smith. Publicat de Experiment, LLC.