Portobello Ciuperci capace și legume
Capacele și legumele de ciuperci Portobello ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,17 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 69 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Un amestec de usturoi, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Încercați Ou pocat și șuncă afumată peste capacele de ciuperci Portobello, Capace Portobello Prăjite, și Capace Portobello Umplute Cu Roșii Și Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu. Se amestecă usturoiul, ceapa și ardeiul gras verde. Se condimentează cu sare. Gatiti aproximativ 5 minute, pana cand legumele sunt fragede.
Reduceți căldura tigaiei la minim.
Așezați capacele de ciuperci în tigaie, acoperiți și gătiți aproximativ 5 minute pe fiecare parte, până se înmoaie.