Portobello Ciuperci capace și legume

Portobello Ciuperci capace și legume
Capacele și legumele de ciuperci Portobello ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,17 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 69 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Un amestec de usturoi, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Încercați Ou pocat și șuncă afumată peste capacele de ciuperci Portobello, Capace Portobello Prăjite, și Capace Portobello Umplute Cu Roșii Și Măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu. Se amestecă usturoiul, ceapa și ardeiul gras verde. Se condimentează cu sare. Gatiti aproximativ 5 minute, pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Reduceți căldura tigaiei la minim.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați capacele de ciuperci în tigaie, acoperiți și gătiți aproximativ 5 minute pe fiecare parte, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista