Portobello Ciuperci Burger
Dacă doriți să adăugați mai multe American rețete pentru colecția dvs., Portobello Mushroom Burger ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă vegetariană fără lactate și lacto ovo servește 4 și costă $5.89 pe portie. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 40 minute. 1565 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus prin simple rețete. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline extravirgin, chifle de hamburger și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare includ Portobello Ciuperci Burger, Portobello Ciuperci Burger, și Portobello Ciuperci Burger.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru căldură mare și directă.
Ofiliți spanacul pentru bebeluși: în timp ce grătarul se încălzește, dacă doriți, sautați spanacul pentru bebeluși într-o lingură de ulei de măsline și o stropire de sare într-o tigaie mare sautați la foc mediu, doar până când spanacul se ofilește, apoi scoateți-l pe o farfurie.
Spanacul ușor ofilit va rămâne pe burgerul de ciuperci portobello mai bine decât spanacul crud, care tinde să cadă.
Sau puteți folosi spanac crud pentru copii. Alegerea ta.
ciuperci și periați cu ulei: ștergeți ciupercile cu un prosop de hârtie umed. Dacă lucrați cu ciuperci întregi, tăiați tulpinile (le puteți folosi în alt scop, tocate și sotate sau pentru a face stoc.)
Vopsiți vârfurile capacelor de ciuperci cu o parte din uleiul din roșiile uscate la soare.
Rondele de ceapă la grătar, capace de ciuperci, chifle: răzuiți grătarele curate. Folosind un prosop de hârtie pliat înmuiat în ulei de măsline, ștergeți grătarele pentru a le unge.
Ungeți rondele de ceapă cu puțin ulei de măsline și așezați-le pe grătar.
Așezați capacele de ciuperci pe grătar, mai întâi cu partea de sus în jos.
Se presară cu puțină sare. Grătiți capacele de ciuperci și rondele de ceapă timp de 4-5 minute pe fiecare parte.
Grătiți chiflele de burger, tăiate cu fața în jos, timp de aproximativ 1/2 până la 1 minut, până când sunt ușor prăjite.
Asamblați: pentru a asambla, întindeți niște maioneză pe fiecare chiflă. Puneți un capac de ciuperci portobello pe fund, apoi stratificați pe spanac, roșii uscate la soare și, în cele din urmă, niște ceapă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Tempranillo
Sandwich cu ciuperci Portobello în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir și Tempranillo. Deoarece burgerii vegetali sunt de obicei slabi, veți dori vinuri cu tanin scăzut până la mediu. Pinot noir este o alegere excelentă. O altă opțiune este tempranillo spaniol, care se împerechează frumos cu aromele pământești pe care le-ați putea avea de la fasole, linte, ciuperci etc. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.