Porterhouse la grătar cu ardezie, legume de vară și pâine cu aluat

Porterhouse la grătar cu ardezie, legume de vară și pâine cu aluat
Această rețetă servește 8. Dacă $3.12 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Porterhouse la grătar cu ardezie, legume de vară și pâine cu aluat ar putea fi un extraordinar vegan rețetă pentru a încerca. O porție conține 392 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de herbes de provence, ciuperci portobello, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Friptură de Porterhouse la grătar cu legume de vară, Friptură de Porterhouse la grătar cu legume de vară, și Ardezie-Monkfish la grătar cu ierburi, legume prăjite și un sos de boabe de piper verde.

Instrucțiuni

1
Dacă folosiți un grătar cu cărbune, pregătiți-vă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Așezați ardezia pe grătare și încălziți (nu vă faceți griji dacă se desparte sau se fisurează; poate fi folosit în continuare). Dacă utilizați un grătar pe gaz, așezați ardezie pe grătare, apoi încălziți grătarul la mare (acoperiți grătarul în timp ce încălziți și grătați). Folosind prosoape de hârtie și clești cu mâner lung, acoperiți ușor ardezia cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
CleșteClește
3
Presărați fripturi cu herbes de Provence și condimentați cu sare și piper, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
4
Stropiți fiecare friptură cu 2 linguri de ulei pentru a umezi ierburile. Grătiți pe ardezie fierbinte până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă înregistrează 115 F pentru mediu-rar (temperatura va continua să crească pe măsură ce fripturile se odihnesc), 10-15 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
IerburiIerburi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Transferați pe o tăietură sau platou și lăsați să se odihnească cu 20 de minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Dacă folosiți un grătar cu cărbune, cărbunii ar fi trebuit să se răcească la foc mediu. Dacă utilizați un grătar cu gaz, reduceți căldura la mediu ridicat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Tăiați o fâșie mică din partea rotunjită a jumătăților de vinete, astfel încât acestea să stea plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
3
Combinați vinetele, roșiile, dovleceii, ciupercile, ardeii grași, usturoiul și rozmarinul pe o foaie de copt cu margini; stropiți cu ulei, condimentați cu sare și piper negru și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei GrasArdei Gras
VineteVinete
CiuperciCiuperci
RozmarinRozmarin
TomateTomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Așezați legumele pe ardezie și grătar până se rumenesc și se înmoaie, 5-8 minute pe fiecare parte. (Unele legume se pot găti mai repede decât altele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Transferați pe un platou.
1
Dacă folosiți un grătar cu cărbune, cărbunii ar trebui să fie în continuare la foc mediu. Dacă utilizați un grătar pe gaz, păstrați căldura la mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Stropiți ambele părți ale fiecărei felii de pâine cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Așezați pâinea pe ardezie și grătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Transferați pe o placă sau o farfurie de servire, frecați ambele părți ale pâinii cu usturoi și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PâinePâine
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Serviți fripturi cu legume la grătar și pâine alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FripturăFriptură
PâinePâine
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista