Portabellas la grătar cu cuscus
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Portabellas la grătar cu cuscus. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 205 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână coulis de ardei, piper proaspăt măcinat, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Portabellas Umplute La Grătar, Ton la grătar cu cuscus Ratatouille la grătar și Pesto deconstruit, și Mozzarella Portabellas.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați orice tulpini din capacele de ciuperci; clătiți ușor capacele și scurgeți bine. Clătiți ceapa verde; tăiați și aruncați capetele. Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline și sucul de lămâie.
Ungeți părțile netede ale capacelor de ciuperci și ceapa verde cu amestec de ulei.
Așezați ciupercile, cu partea netedă în jos și ceapa verde pe un grătar peste cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul dacă utilizați un grătar cu gaz. Întoarceți ceapa după cum este necesar până se rumenesc ușor pe toate părțile, 2 până la 3 minute în total. Cu clești, transferați pe o farfurie. Gatiti ciupercile fara sa va intoarceti pana cand sunt moale si incepeti sa-si elibereze sucurile, 3 pana la 5 minute. Cu o spatulă largă, transferați, cu partea netedă în jos, într-o tigaie de copt de 9 x 13 inci.
Stropiți ciupercile uniform cu oțet și presărați piper.
Adăugați 1/4 cană de legume în tigaie. Acoperiți și coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 300 până la fierbinte, 5 până la 10 minute.
Între timp, într-o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mare, aduceți la fierbere restul de 1/2 cană. Se amestecă cuscusul. Acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Lăsați să stea până când lichidul este absorbit, aproximativ 5 minute. Puf de cuscus cu o furculiță. Dacă pare prea uscat, amestecați 3 până la 5 linguri de lichid din capacele de ciuperci. Se amestecă pătrunjelul.
Puneți ciupercile, cu partea netedă în jos, pe farfurii. Se acoperă în mod egal cu cuscusul. Lingurați coulis de ardei în mod egal în jurul ciupercilor și garnisiți cu ceapă verde.
Se adaugă sare după gust.