Portabellas la grătar cu cuscus

Portabellas la grătar cu cuscus
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Portabellas la grătar cu cuscus. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 205 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână coulis de ardei, piper proaspăt măcinat, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Portabellas Umplute La Grătar, Ton la grătar cu cuscus Ratatouille la grătar și Pesto deconstruit, și Mozzarella Portabellas.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați orice tulpini din capacele de ciuperci; clătiți ușor capacele și scurgeți bine. Clătiți ceapa verde; tăiați și aruncați capetele. Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Ungeți părțile netede ale capacelor de ciuperci și ceapa verde cu amestec de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CiuperciCiuperci
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Așezați ciupercile, cu partea netedă în jos și ceapa verde pe un grătar peste cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul dacă utilizați un grătar cu gaz. Întoarceți ceapa după cum este necesar până se rumenesc ușor pe toate părțile, 2 până la 3 minute în total. Cu clești, transferați pe o farfurie. Gatiti ciupercile fara sa va intoarceti pana cand sunt moale si incepeti sa-si elibereze sucurile, 3 pana la 5 minute. Cu o spatulă largă, transferați, cu partea netedă în jos, într-o tigaie de copt de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
CleșteClește
4
Stropiți ciupercile uniform cu oțet și presărați piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
OțetOțet
PiperPiper
5
Adăugați 1/4 cană de legume în tigaie. Acoperiți și coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 300 până la fierbinte, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De LegumeStoc De Legume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Între timp, într-o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mare, aduceți la fierbere restul de 1/2 cană. Se amestecă cuscusul. Acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Lăsați să stea până când lichidul este absorbit, aproximativ 5 minute. Puf de cuscus cu o furculiță. Dacă pare prea uscat, amestecați 3 până la 5 linguri de lichid din capacele de ciuperci. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
CiuperciCiuperci
PătrunjelPătrunjel
8
Puneți ciupercile, cu partea netedă în jos, pe farfurii. Se acoperă în mod egal cu cuscusul. Lingurați coulis de ardei în mod egal în jurul ciupercilor și garnisiți cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CiuperciCiuperci
CuscusCuscus
PiperPiper
9
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista