Porkie pie Plugarul lui

Porkie pie Plugarul lui
Porkie pie Plugarul durează aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pâine rustică simplă, frunze de salvie, salată simplă și untură. 45 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Salata plugarului, Pateul plugarului, și Fondue plugarului sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Cuptor termic 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Ungeți și tapetați o formă de pâine de 900g cu pergament de copt. Pentru umplutură, tocați aproximativ carnea într-un robot de bucătărie ar trebui să aveți bucăți tocate și bucăți mai groase. Alternativ, tocați toată carnea cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
3
Se amestecă prin condimente, salvie și unele condimente. Se răcește până este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Înmuiați gelatina în apă rece timp de 10 minute până se înmoaie în timp ce reîncălziți stocul. Stoarceți excesul de apă din gelatină și dizolvați-l în stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
5
Se transferă într-un ulcior și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
6
Pentru patiserie, amestecați făina și sarea într-un castron mare și așezați gălbenușul de ou deasupra. Încălziți ușor untura, untul și 75 ml apă într-o cratiță. Odată ce fierbe, se toarnă în amestecul de făină, amestecând energic până se combină bine. Se lasă să se răcească scurt înainte de a se forma în aluat neted. Acoperiți cu folie alimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
UnturăUntură
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Întindeți două treimi din patiserie într-un dreptunghi dur de aproximativ 0,5 cm grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
8
Așezați patiseria într-o formă de pâine de 900 g și apăsați uniform în părți, asigurându-vă că lăsați niște surplombe. Puteți repara orice găuri cu produse de patiserie de rezervă. Umpleți cu amestecul de porc și rulați restul de patiserie, astfel încât să fie suficient de mare pentru a acoperi plăcinta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
La 8 PruneLa 8 Prune
9
Periați marginile cu ou bătut, drapați peste capac și sertizați pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
10
Tăiați orice exces de patiserie (acest plus poate fi folosit pentru a decora blatul).
11
Periați cu mai mult ou și faceți o gaură pentru a lăsa aburul să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
12
Coaceți timp de 45 de minute până devin aurii și fierte. Lăsați să se răcească în staniu înainte de a scoate. Chill pentru câteva ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
13
Turnați jeleu în plăcinta răcită prin orificiul de abur folosind o pâlnie. Se răcește la frigider încă câteva ore (de preferință peste noapte) până când jeleul este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
14
Construiți-vă plugurile pe farfurii mari sau scânduri de lemn.
15
Serviți plăcinta tăiată în felii cu brânză, murături, pâine și o salată simplă la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Plăcinta poate fi asociată cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista