Porcul Kalua prăjit la cuptor al lui Sam Choy

Porcul Kalua prăjit la cuptor al lui Sam Choy
Porcul Kalua prăjit la cuptor al lui Sam Choy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 374 calorii. 247 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de banane, friptură de porc, fum lichid și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare grosieră, puteți urma acest fel principal cu Coaja de ciocolata-migdale cu sare de mare ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cambulă prăjită la cuptor cu Bok Choy, coriandru și var, Bok Choy Prăjit, și Bok Choy Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Folosind un cuțit mic ascuțit, tăiați fante adânci de 1/4 inch, la 1 inch, pe toată friptura de porc. Frecați 2 linguri de sare de mare peste tot carnea de porc. Desfaceți 1 frunză de banană pe suprafața de lucru și așezați friptura de porc deasupra frunzei. Îndoiți frunza în jurul cărnii de porc, închizând complet. Repetați împachetarea cărnii de porc în restul de 2 frunze de banană, câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Friptură De PorcFriptură De Porc
Sare De MareSare De Mare
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
2
Legați cu sfoară de bucătărie pentru a vă asigura, apoi înfășurați friptura în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Așezați carnea de porc în tigaie; se toarnă 4 căni de apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Prăjiți carnea de porc la cuptor până când este foarte fragedă când este străpunsă cu furculița, aproximativ 5 ore. Desfaceți carnea de porc și răciți ușor. Se taie carnea de porc și se pune într-un castron mare. Aduceți restul de 2 căni de apă și restul de 2 lingurițe de sare la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
CuptorCuptor
5
Adăugați fum lichid; se toarnă peste carne de porc și se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum LichidFum Lichid
Carne De PorcCarne De Porc
6
Lăsați să stea 10 minute pentru a permite lichidului să aromeze carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Servește.
1
Sarea de mare Hawaiană alaea este disponibilă la magazinele specialty foods și online de la Hawaii Specialty Salt Company la hawaiisalt.com. frunzele de banană sunt disponibile pe piețele asiatice și pe piețele latine. Fumul lichid este un condiment lichid cu aromă de fum disponibil la multe supermarketuri și magazine de alimente specializate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Fum LichidFum Lichid
CondimenteCondimente
SareSare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Revista