Porcini-Sare Parmezană

Porcini-Sare Parmezană
Sarea Porcini-parmezan necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 27 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână ciuperci porcini, sare kosher, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 14%. Încercați Porcini Parmezan, Parmezan cu fenicul și sare de mare, și Popcorn cu parmezan, pătrunjel și sare Maldon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile într-o râșniță de cafea sau condimente și pulsați în bucăți mici, fulgi, nu mai mari decât o sămânță de susan, aproximativ 10 până la 15 (1 secundă) impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
CiuperciCiuperci
CafeaCafea
2
Transferați într-un castron mediu, răzuind orice biți din râșniță.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați sarea și parmezanul în castron și bateți pentru a combina. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol

Echipamente

DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții3
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista