Porci într-o pătură

Porci într-o pătură
Rețeta Porci într-o pătură poate fi făcută în aproximativ 30 de minute . Această rețetă face 5 porții cu 1329 de calorii , 36 g de proteine și 73 g de grăsime fiecare. Pentru 2,86 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Un amestec de apă, zahăr, zahăr brun și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 49% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Porcii într-o pătură , Porcii într-o pătură și Porcii într-o pătură .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Combinați ouăle, zara și uleiul; se amestecă în ingrediente uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Turnați aluatul cu 1/4 de cană pe o grătară fierbinte ușor unsă; întoarceți când se formează bule deasupra clătitelor. Gatiti pana ce a doua parte este maro aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Rotiți fiecare clătită în jurul unei legături de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
5
Pentru sirop, într-o cratiță mică, amestecați zaharurile și apa; aduce la fierbere. Se amestecă aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se serveste calde cu clatite.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Fingerfood. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV ONEHOPE Brut cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
NV ONEHOPE Brut
NV ONEHOPE Brut
Vinul spumant ONEHOPE California Brut Champagne are o culoare deschisă și prezintă arome de măr verde proaspăt și nectarină, cu o notă de pâine proaspătă coaptă. Fructele proaspete crocante, interesante care amintesc de piersici suculente, fructe de pădure dulci și pere rămân în farfurie, terminând cu bule cremoase și răcoritoare. Acest vin spumant Brut poate fi asociat cu aperitive, fructe de mare, sushi, precum și cu o gamă largă de deserturi și brânzeturi.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate12
Revista