Porchetta

Porchetta
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Porchetta ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 791 calorii, 29G de proteine, și 71G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 274 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, burta de porc, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Porchetta, Porchetta, și Porchetta.

Instrucțiuni

1
Marinați umărul de porc în ulei de măsline, usturoi, rozmarin, salvie. lămâie, sare și piper într-o pungă cu fermoar în frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Umăr De PorcUmăr De Porc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2
Tăiați linii diagonale încrucișate pe partea grasă a burții de porc.Vindecați partea de carne a burticii de porc în zahăr brun, semințe de fenicul, semințe de mărar, fulgi de ardei roșu, sare și piper, înfășurați în plastic și lăsați să stea la frigider peste noapte.Trageți umărul și burta de porc din frigider cu o oră înainte de a intenționa să începeți prăjirea.Înfășurați burta de porc în jurul umărului cu partea pielii afară și legați totul cu sfoară de măcelari.Prăjiți într-un cuptor preîncălzit de 204° timp de 30 de minute, apoi reduceți temperatura la250 și continuați să prăjiți până când carnea de porc atinge o temperatură internă de140.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Umăr De PorcUmăr De Porc
Semințe De MărarSemințe De Mărar
UmărUmăr
Burtă De PorcBurtă De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Lăsați porchetta să se odihnească timp de 30 de minute înainte de a sculpta.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista