Pops De Gheață De Afine-Busuioc
Dacă $1.35 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Pop-urile de gheață de afine-busuioc ar putea fi un minunat fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 10. O porție conține 113 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. Un amestec de afine locale, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rețetă De Martini Cu Busuioc De Afine, Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops, și Gheață de pepene verde, Chili și busuioc.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, gătiți afinele, 3 tulpini de busuioc și apă la foc mic până când afinele s-au înmuiat și amestecul are o culoare albastru intens/violet.
Scoateți tulpinile de busuioc și aruncați-le, apoi adăugați zahăr și amestecați până se dizolvă.
Lăsați să se răcească, apoi adăugați la blender împreună cu sucul de lămâie și frunzele din busuiocul rezervat. Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă amestecul în paharele de hârtie și se pune la frigider până se răcește, apoi se trece la congelator. După aproximativ o oră sau când PoP-urile sunt parțial înghețate, introduceți un băț de gheață în fiecare ceașcă.
Când este înghețat solid, rupeți paharele de hârtie de pe pop și bucurați-vă!