Poppers De Ouă Amestecate
Poppers omletă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 419 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Dacă aveți brânză cheddar, aluat de pâine, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe De Ou Pentru Micul Dejun, Caserola De Ouă Mexicană, și Bacon și ou Mac și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți fiecare pâine în opt bucăți.
Așezați în cupe de brioșă acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Între timp, într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, sarea și piperul; amestecați 1/4 cană de slănină. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și așezați la foc mediu.
Adăugați amestecul de ou în tigaie (amestecul trebuie setat imediat la margini).
Pe măsură ce ouăle se fixează, împingeți marginile fierte spre centru, lăsând porțiunea nefiertă să curgă dedesubt. Când ouăle sunt setate, scoateți-le de pe foc.
Folosind un baller de pepene galben, scoateți centrul fiecărei role, lăsând un 1/4-in. coajă (aruncați pâinea îndepărtată sau salvați pentru o altă utilizare). Se toarna 3 linguri de amestec de ou fiert in fiecare rola. Se acoperă cu bucățile de slănină rămase și se presară cu brânză.
Coaceți 2-3 minute mai mult sau până când brânza este topită.