Popovers Cu Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați popovers parmezan. Această rețetă face 6 porții cu 139 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, lapte, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Rețetă Popovers Cu Plante Parmezane, File de vită cu sos de ciuperci și popovers parmezan, și Popovers.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mediu, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Lăsați să stea 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Cântăriți sau lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și sarea, amestecând cu un tel. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de lapte, amestecând bine cu un bici.
Înveliți 6 căni popover cu spray de gătit; periați untul uniform printre căni pentru a acoperi.
Puneți cupele popover într-un cuptor de 375 timp de 5 minute. Împărțiți aluatul uniform între cupele popover pregătite.
Se presară uniform cu brânză.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până devin aurii.