Tagine de miel cu prune uscate, caise și legume

Tagine de miel cu prune uscate, caise și legume
Tagine de miel cu prune uscate, caise și legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 588 calorii, 59G de proteine, și 20g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți ghimbir măcinat, prune uscate, scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Tagine de miel cu prune uscate, Tagine de miel cu prune uscate și scorțișoară, și Tagine de miel cu prune, migdale și condimente LaKama pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați mielul din oase, rezervând oasele, apoi tăiați carnea în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
CarneCarne
2
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o caserolă largă, rezistentă la flacără, cu un capac etanș, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează. Carne brună pe toate părțile în 2 loturi, transferându-se pe o farfurie ca rumenită. Oase maro și transferați pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați restul de 1/2 lingură de ulei la tagine și gătiți ceapa, amestecând, până se înmoaie. Întoarceți carnea și oasele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine PotTajine Pot
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Se amestecă apă, șofran, sare și piper și se fierbe. Reduceți focul și fierbeți amestecul, acoperit, amestecând ocazional, până când mielul este fraged, aproximativ 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
PiperPiper
ApăApă
MielMiel
SareSare
5
Transferați mielul pe o farfurie curată și adăugați orice carne din oasele de miel, aruncând oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De MielOase De Miel
MielMiel
CarneCarne
6
Adăugați morcovii și cartoful dulce în oală, apoi fierbeți, acoperiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt abia fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
LegumeLegume
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați ghimbir, scorțișoară, prune uscate, caise și dovlecei, apoi fierbeți, acoperite, amestecând ocazional, până când legumele și fructele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CaiseCaise
ScorțișoarăScorțișoară
FructeFructe
GhimbirGhimbir
Prune UscatePrune Uscate
Suc De FructeSuc De Fructe
8
Întoarceți mielul la tocană și adăugați miere. Se condimentează cu sare, piper și nucșoară și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
MiereMiere
MielMiel
SareSare
TocanăTocană
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista