Popcorn De Cacao-Scorțișoară

Popcorn De Cacao-Scorțișoară
Rețeta Popcorn de cacao-scorțișoară este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 104 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de scorțișoară, sare, floricele proaspăt popped și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Popcorn de petrecere cu scorțișoară și cacao, Popcorn Cacao-Cayenne, și Cacao Fierbinte Cu Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 121°.tapetați 2 foi de copt cu folie și ceață cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță mică, combinați untul, zahărul, siropul de porumb și laptele condensat la foc mediu. Aplicați un termometru pentru bomboane pe partea laterală a tigaiei, având grijă să nu-l lăsați să atingă fundul. Se amestecă până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Periați părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă și gătiți până când amestecul înregistrează 114°, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc și se amestecă scorțișoară, cacao și sare. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Pudră De CacaoPudră De Cacao
SareSare
5
Amestecul va fi gros.)
6
Într-un castron mare, turnați amestecul de cacao-caramel peste floricele și amestecați pentru a acoperi bine. Împărțiți amestecul între 2 foi și răspândiți într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Coaceți floricele timp de 30 de minute, amestecând la fiecare 10 minute, până când acoperirea s-a întărit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească pe foi pe rafturi de sârmă, apoi rupeți orice aglomerări și păstrați la temperatura camerei într-un recipient etanș până la 5 zile.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru Popcorn. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Bellissima spumante rosul. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Bellissima Trandafir Spumant
Bellissima Trandafir Spumant
Acesta este un elegant, luminos rossimbrox, cu note de căpșuni și grapefruit, și o spumă moale, persistentă. Desfăcută în ultimul moment, Bellissima Sparkling Rossimbrator se împerechează perfect cu somon afumat, crustacee și fructe de mare, cum ar fi tartar de ton, sushi și sashimi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista