Pop-Uri De Budincă De Banane Fără Gluten
PoP-urile de budincă de banane fără Gluten ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 271 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați banane, iaurt foarte vanilat, budincă instantanee de ciocolată și amestec de umplutură de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fudgy Ciocolata-Banana Pops, Cupcakes cu budincă de banane fără Gluten, și Budincă de banane (Split) (fără Gluten) și un cadou.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți amestecul de budincă și laptele cu sârmă aproximativ 2 minute sau până se omogenizează bine.
Lăsați să stea 5 minute sau până se îngroașă.
Între timp, într-un castron mic, amestecați banana cu furculița. Se amestecă iaurtul.
Așezați pahare de hârtie într-o tigaie de 8 inci pentru o manipulare mai ușoară. Puneți 2 linguri de budincă în fiecare cană. Împărțiți amestecul de iaurt în mod egal între cupe. Se acoperă cu amestecul de budincă rămas. Apăsați cupe pe suprafața de lucru la nivelul de sus. Introduceți băț de lemn în centrul fiecărui pop.
Freeze apare aproximativ 2 ore sau până la solid. Păstrați PoP-urile congelate în punga de congelator din plastic în congelator. Îndepărtați paharele de hârtie înainte de servire.