Pop-Tarte De Casă Cu Zahăr Brun Și Scorțișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Pop-Tarts de scorțișoară de zahăr brun de casă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 306 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2047 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, pesmet, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tarte Pop Cu Zahăr Brun–Scorțișoară, Tarte Pop cu unt de arahide și jeleu, și Tarte rustice cu mere cu Topping de zahăr brun.
Instrucțiuni
Faceți aluatul de tartă: cu degetele, tăiați untul în făină, împreună cu sarea, până când se reduce la bulgări de mărimea mazării.
Adăugați sirop de porumb dintr-o dată și amestecați cu o furculiță până formează o bilă. Îndepărtați-vă mâinile cu puțină făină, scoateți aluatul și frământați ușor până se omogenizează.Aplatizați aluatul într-o formă pătrată, înfășurați în plastic și răciți cel puțin 30 de minute.
Puneți pesmetul într-un castron, apoi stropiți cu unt topit. Aruncați cu o furculiță pentru a acoperi.
Adăugați ingredientele de umplutură rămase și amestecați împreună cu o furculiță pentru a face o pastă.
Preincalziti cuptorul la 350 F si pregatiti o tava tapetata cu pergament.
Rulați aluatul la un pic timid de 1/4 " grosime. E important. Fiecare Pop-Tart va avea în cele din urmă 4" straturi " (patiserie + umplutură + patiserie + glazură), așa că acordați o atenție deosebită grosimii fiecăruia. Dacă nu, s-ar putea să ajungeți cu Pop-Tarts masiv groase. Faceți clic aici pentru a vedea fotografii pas cu pas ale procesului de tăiere/asamblare.Luați bucata de aluat pătrată răcită și puneți-o pe o suprafață prăfuită în zahăr pudră cernut.
Rulați aluatul uniform atât la stânga, cât și la dreapta și în sus și în jos, dar nu rulați în diagonală! Acest lucru va păstra forma pătrată și va minimiza re-rularea. Ridicați și mutați aluatul periodic pentru a vă asigura că nu s-a blocat, făcând praf dedesubt, după cum este necesar. (Dacă descoperiți că un plasture este blocat, glisați o spatulă metalică offset între aluat și blat pentru a slăbi. Trageți înapoi aluatul și pudrați plasturele cu zahăr pudră.) Odată ce aluatul a atins aproximativ o grosime de 1/4" și o formă pătrată generală, folosiți o riglă pentru a-l tăia într-o serie de benzi late de 3 1/8".
Tăiați fiecare bandă la intervale de 4 inci. Adunați resturile rămase, rulați și tăiați la fel până când aveți 24 de bucăți împreună.Pe jumătate din bucăți, așezați aproximativ o lingură de umplutură pregătită. Folosiți degetele pentru a împrăștia umplutura într-o formă dreptunghiulară, lăsând o margine de 1/4" în jurul marginilor.
Pentru a sigila și coace tartele: acoperiți fiecare tartă umplută cu o bucată de aluat simplu. Folosiți degetele sau călcâiul unui cuțit de bancă pentru a netezi aluatul peste umplutură și pentru a apăsa ușor orice buzunare de aer.Folosiți mânerul unui cuțit de bancă, mânerul unei linguri de lemn sau partea laterală a mâinii pentru a sigila ușor aluatul de-a lungul tuturor celor patru laturi ale fiecărei tarte. Nu folosiți o furculiță pentru a sertiza marginile; ai mai văzut vreodată o tartă Pop? Fără sertizare.După ce ați sigilat fără probleme marginile Pop-Tart-ului, înțepați cu atenție suprafața cu o furculiță.Folosiți un cuțit de bancă sau o spatulă pentru a transfera Pop-Tarts pe o foaie de cookie căptușită cu pergament.
Coaceți timp de aproximativ 20 de minute, până când abia începeți să luați o culoare. Nu le doriți" maro auriu " în niciun caz, Pop-Tart-urile adevărate arată de-a dreptul anemice (și, de fapt, cea din partea de sus este ușor exagerată).Ocazional, un Pop-Tart sau două se vor răspândi oarecum neregulat în timpul coacerii. În timp ce sunt încă calde de la cuptor, puteți tăia marginile destul de ușor cu un răzuitor de bancă, cuțit sau tăietor de pizza. Se răcește bine.
Faceți glazura și terminați tartele: folosiți un prosop curat sau o perie de patiserie uscată pentru a îndepărta praful de pe Pop-Tarts răcit, îndepărtând orice firimituri rătăcite.
Combinați toate ingredientele de glazură într-un castron și amestecați până se formează o pastă netedă. Puneți o parte din glazură într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf mic, simplu. Țeavă un Border de glazură în jurul perimetrului fiecărei tarte, lăsând aproximativ o marjă de 1/4".Subțiați glazura rămasă, câte o lingură de apă, până ajunge la o consistență turnabilă.
Se toarnă o lingură de glazură pe fiecare tartă și se folosește vârful unei spatule sau linguri metalice pentru a o ajuta să ajungă în toate colțurile. Pop-Tarts au doar un frotiu subțire de glazură deasupra, așa că aveți grijă să nu exagerați.
Transferați torturile pe o foaie de copt și păstrați-le într-un loc răcoros și uscat, unde vor fi netulburate (interiorul unui cuptor cu microunde gol funcționează perfect).
Lăsați Pop-Tarts să se usuce, neacoperite, peste noapte. Acest lucru le va îmbunătăți semnificativ textura.A se păstra într-un recipient etanș, aproximativ două săptămâni la temperatura camerei. Pop-Tarts-urile se vor îmbunătăți, de fapt, odată cu vârsta.