POP-sta Paste Bar cu trei sosuri

POP-sta Paste Bar cu trei sosuri
POP-sta Pasta Bar cu trei sosuri necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 915 calorii, 34G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați vin alb, unt, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine De Carne Vegană Folosind Sosuri De Paste Mezzetta, Salată de piersici la grătar Pop-Pop, și Cele mai bune sosuri pentru carne de vită.

Instrucțiuni

1
Puneți oală mare de apă la fiert pentru penne. Sare apă clocotită și gătește penne la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
În robotul de bucătărie, combinați pătrunjelul, pignoli, usturoiul. Procesați și transmiteți în flux aproximativ 1/4 cană evoo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Scoateți pasta de pătrunjel într-un castron mare de servire. Se amestecă piperul și brânza rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați evoo rămas, amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
5
Încălziți o oală medie pe aragaz la foc mediu mic până la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați ulei de măsline extravirgin, 2 ture de tigaie, usturoi și ceapă pentru sosul de busuioc de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Lăsați ceapa să gătească cu usturoi încet timp de 15 minute, aveți grijă să nu rumeniți ceapa-doar urmăriți pălăria și amestecați ceapa frecvent. După 15 minute, amestecați roșiile și ridicați focul pentru a încălzi roșiile. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă busuiocul și se ofilește în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Scoateți sosul de pe foc. Când este gata de servit, puneți sosul în fundul unui castron mare de servire pentru a arunca cu paste fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Într-o a doua oală medie la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați făină și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
11
Bateți vinul, reduceți 15 până la 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Bateți în stoc, apoi smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Adăugați salvie, apoi bucăți de brânză. Se amestecă până când brânza se topește în sos. Se fierbe la foc mic până când este gata de servit. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
14
Așezați 1/3 paste scurse în castron cu pesto, 1/3 cu sos de busuioc de roșii și 1/3 într-un alt vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Combinați pastele cu pesto, apoi acoperiți și aruncați al doilea bol de paste cu sos roșu, până la ultimul bol, turnați sosul gorgonzola peste paste și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Serviți imediat cele trei paste în stil familial sau în stil bufet.

Ingrediente

20frunzebusuioc proaspăt, sfâșiat sau mărunțitbusuioc proaspăt, sfâșiat sau mărunțit23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii tăiate cubulețe, scurseroșii tăiate cubulețe, scurse7941 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.nucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnapolitane miniaturale cu vanilienapolitane miniaturale cu vanilie4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPătrunjel Italian cu frunze platePătrunjel Italian cu frunze plate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfăină universalăfăină universală12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, crăpat departe de pieleusturoi, crăpat departe de piele2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Brânză gorgonzola, tăiată în bucățiBrânză gorgonzola, tăiată în bucăți1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirgin, divizatulei de măsline extravirgin, divizat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaieiulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei1(vinete)ceapa, tocataceapa, tocata2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano ras-ReggianoParmigiano ras-Reggiano9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.penne rigate paste făinoasepenne rigate paste făinoase1Oreos dublu umplutpiper negru grosierpiper negru grosier23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze de salvie tocatefrunze de salvie tocate8creveți și cu veneSare și piperSare și piper8creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.sau 1/4 cană nuci pignolisau 1/4 cană nuci pignoli
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Revista