Ponzu-Marinat Carne Asada Tacos
Ponzu-marinat carne asada Tacos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 573 calorii. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 73 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ulei de măsline, ponzu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Carne Asada Tacos, Carne Asada Tacos, și Carne Asada Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ponzu, zahărul, oțetul, usturoiul, ardeii iute și uleiul de măsline într-un castron mediu și bateți până se dizolvă zahărul. Rezervați 2 linguri de marinată și dați deoparte.
Așezați friptura într-o pungă cu fermoar și adăugați marinată. Sigilați punga, apăsând cât mai mult aer posibil. Se da la frigider si se lasa la marinat cel putin 30 de minute si pana la 4 ore.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Scoateți carnea din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie sau prosoape de bucătărie curate.
Adăugați fripturi pe partea fierbinte a grătarului și gătiți fără să vă mișcați până când se rumenesc bine pe prima parte, aproximativ 2 minute. Răsturnați fripturile folosind clești și gătiți până când a doua parte este rumenită și friptura înregistrează 125 f pe un termometru de citire instantanee, cu aproximativ 2 minute mai mult. Dacă friptura începe să ardă înainte de atingerea temperaturii interne, transferați-o pe partea mai rece a grătarului și continuați să gătiți.
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Se toacă carnea în bucăți de 1/2 până la 1/4 inch și se transferă într-un castron mediu împreună cu orice sucuri.
Adăugați marinada rezervată și aruncați pentru a acoperi.
Se servește cu tortilla, coriandru, ceapă, kimchi și var.