Pompano prăjit cu Salsa Avacado de portocale de sânge, unt de coriandru și Pătlagine picante
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Pompano prăjit cu salsa Avacado de portocale de sânge, unt de coriandru și Pătlagine picante. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 495 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă $2.45 pe portie. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de avocado, ardei gras, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pompano prăjit cu Salsa de avocado cu citrice, unt de coriandru și Pătlagine picante, Sear - halibut prăjit cu Salsa portocalie de sânge, și Sear - halibut prăjit cu Salsa portocalie de sânge.
Instrucțiuni
1
PEȘTE ȘI SALSA
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță Brite
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Faceți untul de coriandru combinând untul, coriandrul și romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Așezați amestecul pe folie de plastic și formați-l în jurnal de 3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Puneți la frigider pentru a seta.
5
în plus, portocalele sunt tăiate prin tăierea cojii și a miezului în fâșii, apoi se îndepărtează fiecare secțiune de citrice prin felierea între membrane. Reservepeel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
6
Combinați Supremele portocalii, ceapa, clopotul și ardeii habanero și coriandrul într-un castron și amestecați bine. Apoi adăugați avocado și varsuc și pliați cu grijă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Habanero Chili
1 Ardei Arbol Uscat
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Bețișoare De Covrig
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Se adaugă sare și piper după gust și se dă la frigider până la utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8
Pregătiți pompano tăind 4 felii paralele verticale, aproximativ cm adâncime și 2 cm distanță, pe fiecare parte a peștelui. Umpleți fiecare tăietură cu 1 felie de var în formă de jumătate de lună pe ambele părți. Condimentați cavitatea cu sare și piper și umpleți cu coji de citrice rezervate și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Felie De Tei
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Bomboane De Caracatiță Brite
9
Stropiți ambele părți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New York
10
Așezați pe o foaie de copt unsă, superficială și coaceți fără a întoarce 25-30 de minute sau până când vedeți pielea clocotind ușor și umflându-se.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Scoateți din cuptor. Carnea ar trebui să se simtă ușor fermă și elastică.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
12
Îndepărtați fileul superior tăind de-a lungul și deasupra coloanei vertebrale, ridicați cu atenție fileul de pe oase, lucrând din partea superioară a peștelui până la burta lui. Apoi îndepărtați structura osoasă ridicând cu grijă coada spre cap, expunând fileul de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Bomboane De Caracatiță Brite
13
Feliați untul de coriandru în discuri și așezați 1-2 discuri pe fiecare file pe partea cărnii. Puneți salsa peste fileuri și serviți.PLANTIENI
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dientes De Ajo
14
Cojiți și tăiați plantanele în discuri de 3/4 inch
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
15
Topiți untul într-o tigaie din fontă sau antiaderentă
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
16
Gatiti patlaginile pe ambele parti pana abia incep sa se rumeneasca si sa se inmoaie. Apoi zdrobiți și aplatizați ușor folosind 2 furci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
17
Scoateți pătlaginele din tigaie și lăsați să se scurgă pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
18
Între timp amestecați bine făina și condimentele. Apoi dragați pătlaginele în amestecul de făină până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Bomboane Salvatoare
19
Întoarceți-le în tigaie și gătiți-le până se rumenesc bine.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.