Pompano prăjit cu Salsa Avacado de portocale de sânge, unt de coriandru și Pătlagine picante

Pompano prăjit cu Salsa Avacado de portocale de sânge, unt de coriandru și Pătlagine picante
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Pompano prăjit cu salsa Avacado de portocale de sânge, unt de coriandru și Pătlagine picante. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 495 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă $2.45 pe portie. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de avocado, ardei gras, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pompano prăjit cu Salsa de avocado cu citrice, unt de coriandru și Pătlagine picante, Sear - halibut prăjit cu Salsa portocalie de sânge, și Sear - halibut prăjit cu Salsa portocalie de sânge.

Instrucțiuni

1
PEȘTE ȘI SALSA
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Faceți untul de coriandru combinând untul, coriandrul și romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați amestecul pe folie de plastic și formați-l în jurnal de 3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Puneți la frigider pentru a seta.
5
în plus, portocalele sunt tăiate prin tăierea cojii și a miezului în fâșii, apoi se îndepărtează fiecare secțiune de citrice prin felierea între membrane. Reservepeel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
6
Combinați Supremele portocalii, ceapa, clopotul și ardeii habanero și coriandrul într-un castron și amestecați bine. Apoi adăugați avocado și varsuc și pliați cu grijă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
șalote, Tăiate în Felii Subțirișalote, Tăiate în Felii Subțiri
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se adaugă sare și piper după gust și se dă la frigider până la utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8
Pregătiți pompano tăind 4 felii paralele verticale, aproximativ cm adâncime și 2 cm distanță, pe fiecare parte a peștelui. Umpleți fiecare tăietură cu 1 felie de var în formă de jumătate de lună pe ambele părți. Condimentați cavitatea cu sare și piper și umpleți cu coji de citrice rezervate și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Felie De TeiFelie De Tei
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Stropiți ambele părți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
10
Așezați pe o foaie de copt unsă, superficială și coaceți fără a întoarce 25-30 de minute sau până când vedeți pielea clocotind ușor și umflându-se.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți din cuptor. Carnea ar trebui să se simtă ușor fermă și elastică.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Îndepărtați fileul superior tăind de-a lungul și deasupra coloanei vertebrale, ridicați cu atenție fileul de pe oase, lucrând din partea superioară a peștelui până la burta lui. Apoi îndepărtați structura osoasă ridicând cu grijă coada spre cap, expunând fileul de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
13
Feliați untul de coriandru în discuri și așezați 1-2 discuri pe fiecare file pe partea cărnii. Puneți salsa peste fileuri și serviți.PLANTIENI
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dientes De AjoDientes De Ajo
14
Cojiți și tăiați plantanele în discuri de 3/4 inch
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
15
Topiți untul într-o tigaie din fontă sau antiaderentă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Gatiti patlaginile pe ambele parti pana abia incep sa se rumeneasca si sa se inmoaie. Apoi zdrobiți și aplatizați ușor folosind 2 furci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
17
Scoateți pătlaginele din tigaie și lăsați să se scurgă pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
18
Între timp amestecați bine făina și condimentele. Apoi dragați pătlaginele în amestecul de făină până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
19
Întoarceți-le în tigaie și gătiți-le până se rumenesc bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
20
Se servește cald alături de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista