Pommes De Terre Lorette
Pommes De Terre Lorette este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 2222 calorii, 7g de proteine, și 243g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare kosher, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pommes De Terre Avec Udon, Foie de Veau En Persillade Avec Pommes De Terre (ficat de vițel W, și Tarte aux Pommes.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 250 F și aranjați un suport în mijloc.Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Se pune într-o cratiță medie, se acoperă cu apă rece cu 1 inch, se condimentează puternic cu sare și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când cartofii pot fi ușor străpunși cu un cuțit, aproximativ 12 până la 15 minute.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare, transferați pe o foaie de copt și întindeți într-un singur strat.
Coaceți până când suprafața cartofilor este uscată la atingere, aproximativ 5 minute. Între timp, spălați și uscați cratița.
Transferați cartofii într-un castron mediu și zdrobiți cu un tocător de cartofi până când este foarte neted. (Alternativ, treceți cartofii printr-un ricer sau o moară de alimente.)
Încălziți laptele, apa, untul, sarea, piperul și nucșoara în cratița curată la foc mediu-mare până când untul s-a topit și amestecul a ajuns la fierbere.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați făina și amestecați cu o lingură de lemn până când făina este complet încorporată și amestecul formează un aluat aspru, shaggy, aproximativ 30 de secunde.
Așezați tigaia înapoi la foc mediu-mic și continuați să amestecați până când amestecul formează o bilă netedă, se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și se formează o peliculă subțire pe fundul tigaiei, aproximativ 2 minute.
Transferați amestecul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete și lăsați să se răcească timp de 5 minute.Cu mixerul la viteză medie-mică, adăugați ouăle 1 Odată, lăsând fiecare să se încorporeze complet și bătând până când amestecul este complet neted înainte de a adăuga următorul. Continuați să bateți până când amestecul este neted, lipicios și lucios, aproximativ 4 până la 5 minute în total, răzuind paleta și vasul după cum este necesar. Răsturnați părțile laterale ale bolului și lăsați amestecul choux în mixerul standului bowl.To prajiti cartofii: pastrati cuptorul la 250 cm.F si raftul la mijloc. Puneți o grătar peste o foaie de copt; pune deoparte.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare sau într-o oală cu fund greu, la foc mediu-mare, până când înregistrează 350 de grade F pe un termometru pentru prăjit/bomboane.Între timp, adăugați amestecul de cartofi în amestecul choux și amestecați la viteză medie-mică până când este neted și combinat, aproximativ 1 minut.
Transferați o parte din amestec într-o pungă mare pentru conducte prevăzută cu o stea de 3/4 inci sau Vârf rotund pentru conducte; pus deoparte.Când uleiul este gata, introduceți 8 (2 inci) lungimi ale amestecului în ulei, folosind un cuțit sau foarfece de bucătărie pentru a tăia fiecare lungime de aluat la capătul vârfului conductei. Se prăjește, întorcându-se o dată, până se rumenesc peste tot, aproximativ 2 minute în total. Folosind o lingură cu fante sau un skimmer de păianjen, transferați pommes de terre Lorette pe raftul de pe foaia de copt, condimentați cu sare și introduceți-l în cuptor pentru a se încălzi. Continuați să prăjiți amestecul, asigurându-vă că uleiul revine la 350 m.f între loturi și reumpleți punga de conducte după cum este necesar.