Pommes De Terre Lorette

Pommes De Terre Lorette
Pommes De Terre Lorette este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 2222 calorii, 7g de proteine, și 243g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare kosher, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pommes De Terre Avec Udon, Foie de Veau En Persillade Avec Pommes De Terre (ficat de vițel W, și Tarte aux Pommes.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 250 F și aranjați un suport în mijloc.Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se pune într-o cratiță medie, se acoperă cu apă rece cu 1 inch, se condimentează puternic cu sare și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când cartofii pot fi ușor străpunși cu un cuțit, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
3
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare, transferați pe o foaie de copt și întindeți într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Coaceți până când suprafața cartofilor este uscată la atingere, aproximativ 5 minute. Între timp, spălați și uscați cratița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Transferați cartofii într-un castron mediu și zdrobiți cu un tocător de cartofi până când este foarte neted. (Alternativ, treceți cartofii printr-un ricer sau o moară de alimente.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
BolBol
1
Încălziți laptele, apa, untul, sarea, piperul și nucșoara în cratița curată la foc mediu-mare până când untul s-a topit și amestecul a ajuns la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
ApăApă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați făina și amestecați cu o lingură de lemn până când făina este complet încorporată și amestecul formează un aluat aspru, shaggy, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
3
Așezați tigaia înapoi la foc mediu-mic și continuați să amestecați până când amestecul formează o bilă netedă, se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și se formează o peliculă subțire pe fundul tigaiei, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați amestecul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete și lăsați să se răcească timp de 5 minute.Cu mixerul la viteză medie-mică, adăugați ouăle 1 Odată, lăsând fiecare să se încorporeze complet și bătând până când amestecul este complet neted înainte de a adăuga următorul. Continuați să bateți până când amestecul este neted, lipicios și lucios, aproximativ 4 până la 5 minute în total, răzuind paleta și vasul după cum este necesar. Răsturnați părțile laterale ale bolului și lăsați amestecul choux în mixerul standului bowl.To prajiti cartofii: pastrati cuptorul la 250 cm.F si raftul la mijloc. Puneți o grătar peste o foaie de copt; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Stand MixerStand Mixer
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BolBol
CuptorCuptor
5
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare sau într-o oală cu fund greu, la foc mediu-mare, până când înregistrează 350 de grade F pe un termometru pentru prăjit/bomboane.Între timp, adăugați amestecul de cartofi în amestecul choux și amestecați la viteză medie-mică până când este neted și combinat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BomboaneBomboane
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Transferați o parte din amestec într-o pungă mare pentru conducte prevăzută cu o stea de 3/4 inci sau Vârf rotund pentru conducte; pus deoparte.Când uleiul este gata, introduceți 8 (2 inci) lungimi ale amestecului în ulei, folosind un cuțit sau foarfece de bucătărie pentru a tăia fiecare lungime de aluat la capătul vârfului conductei. Se prăjește, întorcându-se o dată, până se rumenesc peste tot, aproximativ 2 minute în total. Folosind o lingură cu fante sau un skimmer de păianjen, transferați pommes de terre Lorette pe raftul de pe foaia de copt, condimentați cu sare și introduceți-l în cuptor pentru a se încălzi. Continuați să prăjiți amestecul, asigurându-vă că uleiul revine la 350 m.f între loturi și reumpleți punga de conducte după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Foaie De CoptFoaie De Copt
SkimmerSkimmer
CuțitCuțit
CuptorCuptor
7
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista