Pommes Anna (Cartofi Anna)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pommes Anna (cartofi Anna). Această rețetă servește 8. O porție conține 179 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, unt, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pommes Anna, Petite Pommes Anna (Unt Franțuzești Stive De Cartofi), și Două Cartofi Anna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați sarea și piperul într-un castron mic.
Topiți 2 1/2 linguri de unt într-o tigaie grea din fontă sau rezistentă la cuptor de 10 inci la foc mediu. Aranjați un singur strat de felii de cartofi, ușor suprapuse, într-un model circular în tigaie; se presară cu 1/4 linguriță amestec de sare.
Stropiți 1/2 linguriță de unt topit peste cartofi. Repetați straturile de 5 ori, terminând cu unt. Apăsați ferm pentru a împacheta. Acoperiți și coaceți la 450 timp de 20 de minute.
Descoperiți și coaceți încă 25 de minute sau până când cartofii sunt aurii. Slăbiți marginile cartofilor cu o spatulă.
Așezați o farfurie cu susul în jos deasupra tigaiei; invertiți cartofii pe farfurie.
Se presară cu pătrunjel, dacă se dorește.