Pommes Anna (Cartofi Anna)

Pommes Anna (Cartofi Anna)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pommes Anna (cartofi Anna). Această rețetă servește 8. O porție conține 179 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, unt, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pommes Anna, Petite Pommes Anna (Unt Franțuzești Stive De Cartofi), și Două Cartofi Anna pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați sarea și piperul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Topiți 2 1/2 linguri de unt într-o tigaie grea din fontă sau rezistentă la cuptor de 10 inci la foc mediu. Aranjați un singur strat de felii de cartofi, ușor suprapuse, într-un model circular în tigaie; se presară cu 1/4 linguriță amestec de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Stropiți 1/2 linguriță de unt topit peste cartofi. Repetați straturile de 5 ori, terminând cu unt. Apăsați ferm pentru a împacheta. Acoperiți și coaceți la 450 timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Descoperiți și coaceți încă 25 de minute sau până când cartofii sunt aurii. Slăbiți marginile cartofilor cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Așezați o farfurie cu susul în jos deasupra tigaiei; invertiți cartofii pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se presară cu pătrunjel, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista