Pollo alla Diavola (puiul Diavolului a coborât în Georgia)

Pollo alla Diavola (puiul Diavolului a coborât în Georgia)
Dacă aveți în jur 9 ore și 50 de minute pentru a petrece în bucătărie, Pollo alla Diavola (puiul Diavolului a coborât în Georgia) ar putea fi un mare fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 6,79 USD pe porție. Acest fel principal are 1275 calorii, 75g de proteine, și 101G de grăsime pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, găini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui alla Diavola, Alla Diavola de pui sărat cu unt cu salată de fenicul Lemony, și Mussels alla Diavola.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Condimentați puiul în interior și în exterior cu sare și piper. Strângeți puii și periați fiecare cu 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Așezați în 1 sau 2 tigăi de prăjit și prăjiți până se rumenesc, dar numai pe jumătate fierte, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Între timp, într-un castron mic, combinați cele 4 linguri de piper negru, un vârf de sare și muștarul și amestecați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Stropiți în 1 lingură de ulei de măsline și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
6
Odată ce puii sunt pe jumătate fierți, scoateți din cuptor și periați fiecare cu amestecul de piper negru și muștar. Reveniți la cuptor și continuați să prăjiți până când sucurile curg limpede dintr-un loc înțepat, aproximativ încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Lăsați să se odihnească cu 10 minute înainte de a sculpta. În timp ce puiul se odihnește, într-un castron de dimensiuni medii, combinați pătrunjelul, ceapa roșie, roșiile, restul de 3 linguri ulei, oțet de sherry și sare și piper, după gust și aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Oțet De SherryOțet De Sherry
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Permiteți 1 sân și 1 picior pe porție.
9
Stropiți fiecare porție cu sucurile de tigaie și uleiul de chili fierbinte, acoperiți cu salata de pătrunjel și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ChiliUlei De Chili
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Într-o cratiță mică, combinați uleiul, piperul și fulgii de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Se încălzește la 140 de grade F și se fierbe timp de 10 minute.
12
Se ia de pe foc și se lasă să stea peste noapte sau timp de 8 ore. Se strecoară solidele.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate92
Revista