Pollo a la Llanera (pui în stil Llanera)
Dacă 53 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Pollo a la Llanera (pui în stil Llanera) ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 111 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 68 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare și piper, pui, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pollo all ' ischitana (pui în stil Ischia), Pui portocaliu în stil spaniol (pollo a la naranja), și Pui în stil spaniol cu orez șofran (Arroz con Pollo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul într-un castron mare. Se amestecă 1 lingură de ulei de măsline, 2 căței de usturoi, sare, piper și chimen. Aruncați puiul în marinată până când este acoperit. Se acoperă, se pune la frigider și se marinează cel puțin 1 oră.într-o cratiță mare la foc mediu-mare, încălziți 3 linguri uleiul de măsline până aproape de fumat. Lucrând în loturi, rumenim puiul pe toate părțile, 3 până la 4 minute în total.educați focul la mediu-mic și adăugați restul de căței de usturoi, ceapă, roșii, ardei roșu și piper habanero în tigaie și gătiți, amestecând ocazional. Acoperiți și fierbeți până când puiul este foarte fraged, aproximativ 1 oră.
Presărați pătrunjel proaspăt și serviți cald.