Polenta mușcă cu ciuperci caramelizate

Polenta mușcă cu ciuperci caramelizate
Mușcăturile de mămăligă cu ciuperci caramelizate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 89 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 50 și costă 29 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare măcinată, vin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Mamaliga cu ciuperci caramelizate, Marinara + oua prajite si branza de capra, Varză Caramelizată Pe Mămăligă Cremoasă, și Tartă cu ceapă caramelizată și mămăligă.

Instrucțiuni

1
Gatiti polenta: intr-un vas mediu, greu, la foc mare, aduceti la fiert crema, stocul, sarea si nucsoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați polenta treptat, amestecând constant. Când amestecul se îngroașă, treceți la o lingură de lemn și reglați căldura pentru a menține un foc mic gol. Gatiti, amestecand des, pana cand este gros, neted si cremos, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați parmezanul și amestecați. Păstrați polenta caldă la foc mic, amestecând ocazional. Dacă polenta se usucă pe măsură ce stă, amestecați aproximativ 1/4 cană de stoc cald sau smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
MamaligaMamaliga
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
4
Sotati ciupercile: intr-o tigaie medie la foc mare, incalziti uleiul de masline. Când uleiul este fierbinte, presărați ciupercile într-un singur strat. Nu le amesteca!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Lăsați-i să sfârâie până când s-au caramelizat pe fund, aproximativ 2 minute. Când fundul este caramelizat, aruncați-le o dată și condimentați cu sare și piper, după gust. Continuați să gătiți fără a agita timp de aproximativ 5 minute. Condimentează ciupercile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
6
Adăugați untul și gătiți până începe să se rumenească, apoi adăugați usturoiul. Continuați să gătiți până când usturoiul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
7
Adăugați cimbru și gătiți timp de aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
8
Adăugați sucul de lămâie și gătiți până când lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
9
Adăugați vinul și fierbeți până când ciupercile sunt glazurate cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Adăugați pătrunjelul. Apoi amestecați și scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Așezați sau pipetați aproximativ 1 lingură de mămăligă caldă pe o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
12
Așezați aproximativ 1/2 linguriță de ciupercă deasupra mămăligii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
MamaligaMamaliga
13
Garnisiți cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
14
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții50
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista