Polenta cu cârnați și verdeață
Polenta cu cârnați și verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 341 calorii, 22g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți mămăligă, bulion de pui degresat cu grăsime, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mămăligă Cu Verdeață Usturoi-, Prăjituri De Mămăligă Cu Verdeață, și Verdeață cu crutoane de mămăligă.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri, amestecați bulion, lapte și mămăligă. Se amestecă la foc mare până la fierbere; reduceți focul la minim și amestecați des până când mămăliga este netedă după gust, 12 până la 15 minute. Dacă mămăliga este mai groasă decât se dorește, amestecați 2 până la 4 linguri de apă.
Între timp, turnați ulei într - o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mare, înclinându-se pentru a acoperi fundul. Când uleiul este fierbinte, adăugați cârnați și rupeți cu o lingură.
Adăugați fulgi de usturoi și chili; se amestecă des până când carnea se rumeneste și se sfărâmă, aproximativ 4 minute.
Adăugați verdeață de muștar și amestecați des până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Lingurați mămăliga În mod egal în 4 boluri. Se acoperă în mod egal cu amestecul verde de cârnați-muștar.
Se presară brânză și se adaugă sare și piper după gust.