Polenta Crusted cartofi prăjiți cu ierburi și usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cartofii prăjiți cu coajă de mămăligă cu ierburi și usturoi. Această rețetă servește 4. O porție conține 357 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare grosieră, ierburi, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piure de cartofi cu usturoi prăjit și ierburi, Cartofi prăjiți cu usturoi chili cu ierburi proaspete, și Mămăligă cremoasă la cuptor cu ierburi, Scallions și salată de Ignam prăjit.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Tăiați cartofii în bucăți de dimensiuni medii (aproximativ 8 bucăți pe jumătate de cartof).
Puneți cartofii într-o cratiță de 2 litri de apă sărată.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mare; fierbeți 10 minute sau până când cartofii sunt fragezi cu furculița.
Scurgeți cartofii; așezați într-un castron mare. Aruncați ușor cartofii cu mămăligă, sare de mare și piper.
Încălziți tigaia mare din fontă la foc mare.
Adăugați ulei de măsline; se învârte pentru a acoperi. Când uleiul este fierbinte, adăugați ierburi; gatiti 1 minut.
Adăugați cartofi, împrăștiați în strat uniform în tigaie.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când fundul este auriu și crocant. Întoarceți cartofii; se presara cu usturoi.
Coaceți cu 10 minute mai mult sau până când sunt crocante pe ambele părți.
Folosind lingura cu fante, transferați cartofii în vasul sau farfuria de servire.