Poinsettia Cocktail

Poinsettia Cocktail
Poinsettia Cocktail este un fără gluten și vegan băutură. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 244 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 54 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de coajă de portocală, ghimbir, garnitură: lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Poinsettia Cocktail, Poinsettia Cocktail, și Poinsettia (cocktail).

Instrucțiuni

1
Încălziți sucul de afine zahăr, cardamom, anason stelat, cuișoare, ienibahar, ghimbir și coajă de portocală într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe timp de 5 minute, apoi se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se strecoară printr-o strecurătoare cu ochiuri fine, se aruncă solidele și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 InchPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Combinați Cointreau, siropul de afine și amarele într-un castron mare. Se amestecă pentru a se amesteca. Umpleți cu gheață sau un bloc mare de gheață, acoperiți cu sticlă întreagă vin spumant, garnisiți cu felii de lămâie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SpumantVin Spumant
CointreauCointreau
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Sugestie De Servire: De Modă Veche Sau ReceSugestie De Servire: De Modă Veche Sau Rece
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista