Poinsettia Cocktail
Poinsettia Cocktail este un fără gluten și vegan băutură. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 244 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 54 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de coajă de portocală, ghimbir, garnitură: lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Poinsettia Cocktail, Poinsettia Cocktail, și Poinsettia (cocktail).
Instrucțiuni
Încălziți sucul de afine zahăr, cardamom, anason stelat, cuișoare, ienibahar, ghimbir și coajă de portocală într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe timp de 5 minute, apoi se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se strecoară printr-o strecurătoare cu ochiuri fine, se aruncă solidele și se rezervă.
Combinați Cointreau, siropul de afine și amarele într-un castron mare. Se amestecă pentru a se amesteca. Umpleți cu gheață sau un bloc mare de gheață, acoperiți cu sticlă întreagă vin spumant, garnisiți cu felii de lămâie și serviți.