Poinsettia Cocktail

Poinsettia Cocktail
Poinsettia Cocktail este un fără gluten și vegan băutură. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 244 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 54 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de coajă de portocală, ghimbir, garnitură: lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Poinsettia Cocktail, Poinsettia Cocktail, și Poinsettia (cocktail).

Instrucțiuni

1
Încălziți sucul de afine zahăr, cardamom, anason stelat, cuișoare, ienibahar, ghimbir și coajă de portocală într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe timp de 5 minute, apoi se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se strecoară printr-o strecurătoare cu ochiuri fine, se aruncă solidele și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 InchPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Combinați Cointreau, siropul de afine și amarele într-un castron mare. Se amestecă pentru a se amesteca. Umpleți cu gheață sau un bloc mare de gheață, acoperiți cu sticlă întreagă vin spumant, garnisiți cu felii de lămâie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SpumantVin Spumant
CointreauCointreau
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3 Whisky De 30 Ml3 Whisky De 30 Ml
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista