Poblanos Umplute Cu Porumb

Poblanos Umplute Cu Porumb
Poblanos umplut cu porumb este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 231 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare includ Poblanos umplute cu porumb și brânză, Poblanos Umplut Cu Risotto De Porumb, și Poblanos Umplut Cu Porumb Prăjit.

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Se fierbe la 5 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când ardeii arată vezicule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Puneți ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii, păstrând tulpinile intacte. Faceți o fantă de-a lungul a 1 parte a fiecărui ardei; îndepărtați și aruncați semințele și membrana. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
PiperPiper
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Se sotează porumbul, ardeiul gras și usturoiul în ulei fierbinte într-o tigaie mare 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
UsturoiUsturoi
PorumbPorumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza și următoarele 5 ingrediente; lingură uniform în ardei. Închideți ardeii și așezați pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista