Poblanos Umplute Cu Porumb
Poblanos umplut cu porumb este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 231 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare includ Poblanos umplute cu porumb și brânză, Poblanos Umplut Cu Risotto De Porumb, și Poblanos Umplut Cu Porumb Prăjit.
Instrucțiuni
Așezați ardeii pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Se fierbe la 5 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când ardeii arată vezicule.
Puneți ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii, păstrând tulpinile intacte. Faceți o fantă de-a lungul a 1 parte a fiecărui ardei; îndepărtați și aruncați semințele și membrana. Pune deoparte.
Se sotează porumbul, ardeiul gras și usturoiul în ulei fierbinte într-o tigaie mare 5 minute sau până se înmoaie.
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza și următoarele 5 ingrediente; lingură uniform în ardei. Închideți ardeii și așezați pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.