Poblano Pineapple Picante
Poblano ananas Picante este un fără gluten și vegan rețetă cu 1 porții. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 257 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați tequila blanco, cilantro, suc de ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ananas și salsa Poblano prăjită, Vincent Price Sopa Poblano-Supă De Chile Poblano, și Cina In Seara Asta: Crema De Chile Poblano (Prăjită Chile Poblano Supa) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați aproximativ un centimetru de pe partea superioară și inferioară a Poblano și îndepărtați semințele, lăsând corpul intact.
Așezați chiles în congelator timp de cel puțin 1 oră și până la 24 de ore.
Într-un pahar de amestecare, amestecați cilantro, adăugați restul ingredientelor, adăugați gheață și agitați de 12 până la 14 ori.
Așezați poblano congelat într-un pahar de halbă și turnați băutura peste el. (Alternativ, acest cocktail poate fi servit într-un pahar de martini.)