Plăcintă Ușoară De Primăvară

Plăcintă Ușoară De Primăvară
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 68 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica rece bici biciuit topping, apă, cuburi de gheață, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Umplutură Ușoară De Plăcintă Cu Mere De Casă, Plăcintă Ușoară Cu Brânză Cu Dovleac Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, și Easy Taco Pie și echipa Cabot Fit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă apa clocotită în gelatină într-un castron mare de cel puțin 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați suficiente cuburi de gheață în apă rece pentru a măsura 1-1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
ApăApă
3
Se adaugă în gelatină; se amestecă până când gheața se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
GheațăGheață
4
Scoateți 2 căni de gelatină; așezați într-un castron mic. Se da la frigider 5 min. sau până când gelatina este consistența albușurilor de ou neînvinse. Îndepărtați cu grijă în crustă. La frigider 10 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
GelatinăGelatină
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Între timp, adăugați 2 căni de topping bătut la gelatina rămasă; se amestecă cu sârmă până se omogenizează bine. La frigider 10 min. sau până când amestecul este gros și va Movilă. Îndepărtați cu grijă stratul de gelatină în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
GelatinăGelatină
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Dați la frigider cel puțin 3 ore sau până când este ferm.
7
Se servește acoperit cu toppingul bătut rămas. Păstrați desertul rămas la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping

Echipamente

DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista