Plăcintă Ușoară De Primăvară
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 68 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica rece bici biciuit topping, apă, cuburi de gheață, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Umplutură Ușoară De Plăcintă Cu Mere De Casă, Plăcintă Ușoară Cu Brânză Cu Dovleac Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, și Easy Taco Pie și echipa Cabot Fit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă apa clocotită în gelatină într-un castron mare de cel puțin 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați suficiente cuburi de gheață în apă rece pentru a măsura 1-1/2 căni.
Se adaugă în gelatină; se amestecă până când gheața se topește complet.
Scoateți 2 căni de gelatină; așezați într-un castron mic. Se da la frigider 5 min. sau până când gelatina este consistența albușurilor de ou neînvinse. Îndepărtați cu grijă în crustă. La frigider 10 min.
Între timp, adăugați 2 căni de topping bătut la gelatina rămasă; se amestecă cu sârmă până se omogenizează bine. La frigider 10 min. sau până când amestecul este gros și va Movilă. Îndepărtați cu grijă stratul de gelatină în crustă.
Dați la frigider cel puțin 3 ore sau până când este ferm.
Se servește acoperit cu toppingul bătut rămas. Păstrați desertul rămas la frigider.