Plăcinta filo de pui condimentată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 863 calorii, 54g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, sare, bulion de pui degresat cu grăsimi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Filo De Pui Și Ciuperci, Triunghiuri filo de pui afumat și spanac, și Rulouri Filo De Pui, Porumb Și Praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați migdalele într-o tigaie de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până devine auriu sub piei, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Lasă să se răcească. Într-un robot de bucătărie, pulsează migdalele cu 3/4 linguriță scorțișoară și zahărul granulat până se toacă grosier (sau se toacă grosier cu un cuțit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
Hârtie De Orez
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Clătiți puiul. Într - o oală de 5 până la 6 litri, combinați puiul, bulionul, ceapa, usturoiul, ghimbirul, turmericul și cuișoarele. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când puiul este fraged când este străpuns, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă amestecul de pui printr-o strecurătoare setată peste un castron mare; întoarceți bulionul strecurat în tigaie. Cu degetele, îndepărtați pielea de pui și trageți carnea din oase; aruncați pielea și oasele. Tăiați puiul în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se amestecă puiul și ceapa strecurată într-un bol și se umezesc cu aproximativ 2 linguri de bulion. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Lăsați să se răcească; dacă doriți, acoperiți și răciți până la 1 zi.
8
Aduceți bulionul în tigaie la foc mic la foc mediu-mare; reduceți căldura pentru a menține fierberea. Într-un castron, bateți ouăle pentru a se amesteca cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați ouăle în bulion; se amestecă ușor până se fixează, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
10
Se toarnă printr-o strecurătoare într-un alt castron; rezervați bulion pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
11
Lăsați ouăle să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
12
Periați ușor interiorul unei caserole superficiale de 3 până la 3 1/2 litru sau a unui vas de copt cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
13
Așezați o foaie de filo de 13 pe 17 inci în vas, astfel încât să acopere fundul și părțile laterale ale caserolei și să atârne ușor peste margine.
14
Ungeți ușor foaia cu unt. Repetați la strat și unt încă trei foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
15
Presărați jumătate din amestecul de migdale uniform peste filo în partea de jos a caserolei; întindeți amestecul de pui peste nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crostini Cu Usturoi, Optional
Kilograme De Mure (aproximativ
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
16
Tăiați patru foi de filo în jumătate transversal pentru a face opt dreptunghiuri de 8 1/2 pe 13 inci. Pe rând, periați patru jumătăți de foi cu unt și puneți-le peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
17
Presărați jumătatea rămasă din amestecul de migdale peste filo și aranjați uniform amestecul de ouă peste nuci. Îndoiți marginile care depășesc filo și acoperiți cu încă patru jumătăți de foi cu unt, învelind orice margini care depășesc în părțile laterale ale caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
18
Ungeți stratul superior cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
19
Coaceți plăcinta într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când blatul este bine rumenit, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
20
Se amestecă zahărul pudră cu restul de 1/2 linguriță de scorțișoară și se cerne uniform deasupra plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Hârtie De Orez
21
Tăiați plăcinta caldă în porții; serviți cald sau la temperatura camerei.