Pecan și ciocolată Espresso plăcintă ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 395 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 34 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sirop de porumb, ouă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Mini Ciocolata Pecan Plăcintă Cu Brânză, Placinta Cu Pecan Espresso Cu Ciocolata, și Placinta Cu Pecan Espresso Cu Ciocolata.
Instrucțiuni
1
Pentru a face crusta: într-un castron mediu, combinați făina și sarea și amestecați bine. Cu două cuțite sau un blender de patiserie, tăiați untul până când amestecul este în firimituri fine. Adăugați treptat suficientă apă cu gheață, astfel încât patiseria să se țină împreună. Formați-vă într-o minge, apoi aplatizați-vă într-un disc. Manipulați cât mai puțin posibil. Înfășurați bine în folie de plastic și răciți timp de cel puțin 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Unt
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Rola crusta pe suprafata presarata cu faina usor cu sucitor presarata cu faina. Întoarceți crusta frecvent și ușor re-făinați suprafața de lucru și știftul de rulare, după cum este necesar. Crusta trebuie rulată într-un cerc cu diametrul de aproximativ 13 inci. Se potrivesc crusta într-o placă de plăcintă 9 inch unsuros de sticlă termorezistentă; formează o jantă de înaltă calitate, tunderea excesul de margini și ciupit sau canelare jantă decorativ după cum se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 C). Înțepați bine crusta peste tot cu furculiță. Se răcește cel puțin 10 minute în timp ce cuptorul se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit 5 minute (crusta nu se va rumeni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți la raft și răciți complet înainte de umplere.
6
Lăsați cuptorul la 400 de grade F (205 C). Rupeți bucățile de pecan și presărați-le uniform pe fundul cochiliei răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
Crustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Pentru a face umplutura: într-un castron mic bateți ouăle pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Adăugați pudră de espresso și bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
9
Lăsați să stea cel puțin 10 minute, bătând ocazional pentru a dizolva espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin
10
Într-o cremă castron mediu dedurizată unt, zahăr și vanilie până la lumină și pufos. Bateți în cacao și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Pudră De Cacao
Cremă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Adăugați amestecul de ou / espresso 1/3 la un moment dat, bătând după fiecare adăugare, până la neted. Se amestecă siropul de porumb. Acest amestec va fi ca cremă și va fi gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
1 Cană Alune Măcinate Fin
Cremă
Ouă
12
Se toarnă amestecul încet peste nuci pecan în coajă de plăcintă. Dacă nucile pecan nu sunt complet acoperite de umplutură, scufundați-le până când o fac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Nuci Pecan
13
Lăsați să stea 2 până la 3 minute; cu scobitoare sau vârful cuțitului ascuțit, străpungeți orice bule de aer rămase (în această perioadă în picioare, pecanele se pot ridica la vârful plăcintei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuțit
14
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Reduceți căldura de la 400 de grade F (205 C) la 350 de grade F (175 C) și coaceți cu 33 până la 37 de minute mai mult (sau până când marginile sunt crăpate și ridicate, dar centrul plăcintei încă tremură ușor când plăcinta este agitată ușor). Nu coaceți prea mult! Dacă plăcinta începe să se rumenească excesiv, acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
15
Scoateți din cuptor; se răcește pe raft înainte de servire.