Plăcintă Espresso Cu Pecan Și Ciocolată

Plăcintă Espresso Cu Pecan Și Ciocolată
Pecan și ciocolată Espresso plăcintă ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 395 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 34 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sirop de porumb, ouă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Mini Ciocolata Pecan Plăcintă Cu Brânză, Placinta Cu Pecan Espresso Cu Ciocolata, și Placinta Cu Pecan Espresso Cu Ciocolata.

Instrucțiuni

1
Pentru a face crusta: într-un castron mediu, combinați făina și sarea și amestecați bine. Cu două cuțite sau un blender de patiserie, tăiați untul până când amestecul este în firimituri fine. Adăugați treptat suficientă apă cu gheață, astfel încât patiseria să se țină împreună. Formați-vă într-o minge, apoi aplatizați-vă într-un disc. Manipulați cât mai puțin posibil. Înfășurați bine în folie de plastic și răciți timp de cel puțin 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
UntUnt
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Rola crusta pe suprafata presarata cu faina usor cu sucitor presarata cu faina. Întoarceți crusta frecvent și ușor re-făinați suprafața de lucru și știftul de rulare, după cum este necesar. Crusta trebuie rulată într-un cerc cu diametrul de aproximativ 13 inci. Se potrivesc crusta într-o placă de plăcintă 9 inch unsuros de sticlă termorezistentă; formează o jantă de înaltă calitate, tunderea excesul de margini și ciupit sau canelare jantă decorativ după cum se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 C). Înțepați bine crusta peste tot cu furculiță. Se răcește cel puțin 10 minute în timp ce cuptorul se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit 5 minute (crusta nu se va rumeni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți la raft și răciți complet înainte de umplere.
6
Lăsați cuptorul la 400 de grade F (205 C). Rupeți bucățile de pecan și presărați-le uniform pe fundul cochiliei răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Pentru a face umplutura: într-un castron mic bateți ouăle pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați pudră de espresso și bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
9
Lăsați să stea cel puțin 10 minute, bătând ocazional pentru a dizolva espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
10
Într-o cremă castron mediu dedurizată unt, zahăr și vanilie până la lumină și pufos. Bateți în cacao și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CremăCremă
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați amestecul de ou / espresso 1/3 la un moment dat, bătând după fiecare adăugare, până la neted. Se amestecă siropul de porumb. Acest amestec va fi ca cremă și va fi gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
CremăCremă
OuăOuă
12
Se toarnă amestecul încet peste nuci pecan în coajă de plăcintă. Dacă nucile pecan nu sunt complet acoperite de umplutură, scufundați-le până când o fac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Nuci PecanNuci Pecan
13
Lăsați să stea 2 până la 3 minute; cu scobitoare sau vârful cuțitului ascuțit, străpungeți orice bule de aer rămase (în această perioadă în picioare, pecanele se pot ridica la vârful plăcintei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuțitCuțit
14
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Reduceți căldura de la 400 de grade F (205 C) la 350 de grade F (175 C) și coaceți cu 33 până la 37 de minute mai mult (sau până când marginile sunt crăpate și ridicate, dar centrul plăcintei încă tremură ușor când plăcinta este agitată ușor). Nu coaceți prea mult! Dacă plăcinta începe să se rumenească excesiv, acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
15
Scoateți din cuptor; se răcește pe raft înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista