Plăcintă Elvețiană Savuroasă

Plăcintă Elvețiană Savuroasă
Plăcinta Elvețiană savuroasă este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 120 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână lapte de soia, frunze de cimbru, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Plăcintă Elvețiană Savuroasă, Ciorba Elvețiană savuroasă a lui Rachael Ray, și Chard Elvețian.

Instrucțiuni

1
Scoateți tulpina centrală din fiecare frunză. Puneți frunzele deoparte și tăiați tulpinile în bucăți mici. Într-o tigaie mare, se sotează ceapa și tulpinile de bietă până se înmoaie (aproximativ 5 minute), adăugând o lingură de apă, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea. Între timp, tăiați frunzele de smog în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați-le în tigaie împreună cu usturoiul, reduceți focul și acoperiți. Gatiti pana cand toata smogul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc. Dacă s-a acumulat apă, scurgeți-o; apoi întindeți bietă în fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chard ElvețianChard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Puneți tofu și ingredientele rămase într-un blender și faceți piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă peste bietă în tigaia pentru plăcinte. Folosiți o lingură pentru a deschide ușor găurile prin smog, astfel încât amestecul de tofu să pătrundă în el. Neteziți partea superioară, astfel încât stratul de tofu să fie uniform și să acopere toată bietul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
6
Coaceți timp de 30 de minute sau până când centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere și servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista