Plăcintă Elvețiană Savuroasă

Plăcintă Elvețiană Savuroasă
Plăcinta Elvețiană savuroasă este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 120 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână lapte de soia, frunze de cimbru, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Plăcintă Elvețiană Savuroasă, Ciorba Elvețiană savuroasă a lui Rachael Ray, și Chard Elvețian.

Instrucțiuni

1
Scoateți tulpina centrală din fiecare frunză. Puneți frunzele deoparte și tăiați tulpinile în bucăți mici. Într-o tigaie mare, se sotează ceapa și tulpinile de bietă până se înmoaie (aproximativ 5 minute), adăugând o lingură de apă, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea. Între timp, tăiați frunzele de smog în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați-le în tigaie împreună cu usturoiul, reduceți focul și acoperiți. Gatiti pana cand toata smogul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se ia de pe foc. Dacă s-a acumulat apă, scurgeți-o; apoi întindeți bietă în fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Puneți tofu și ingredientele rămase într-un blender și faceți piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă peste bietă în tigaia pentru plăcinte. Folosiți o lingură pentru a deschide ușor găurile prin smog, astfel încât amestecul de tofu să pătrundă în el. Neteziți partea superioară, astfel încât stratul de tofu să fie uniform și să acopere toată bietul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
6
Coaceți timp de 30 de minute sau până când centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere și servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista