Plăcintă De Vis Cu Ciocolată-Caramel

Plăcintă De Vis Cu Ciocolată-Caramel
Placinta de vis cu ciocolata-Caramel necesita aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,3 USD pe porție. O porție conține 619 calorii, 8g de proteine, și 46G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr cofetarilor, migdale slivered, cookie-uri ladyfinger, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoase. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Baruri De Vis Caramel-Pecan, Caramel Pecan Baruri De Vis, și Caramel Nuc Vis Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați prăjiturile zdrobite și untul; apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. plăcinta. La frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
2
Întindeți Nutella peste crustă. Într-un castron mare, combinați toppingul de caramel și 2 linguri de smântână; amestecați migdalele. Lingura peste stratul Nutella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
(23)(23)
Răspândirea Alunelor De CiocolatăRăspândirea Alunelor De Ciocolată
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și 1/3 cană de zahăr pentru cofetari; amestecați ciocolata topită și vanilia până se omogenizează. Într-un castron mare, bateți smântâna rămasă până se formează vârfuri rigide; pliați în amestec de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Răspândiți peste stratul de caramel-migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
(23)(23)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Se presară cu zahărul rămas al cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
6
Garnisiți cu frișcă suplimentară și stele de ciocolată, dacă doriți. La frigider cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista