Plăcintă de păstor fără Gluten

Plăcintă de păstor fără Gluten
Dacă $1.4 pe portie se încadrează în bugetul dvs., plăcinta de păstor fără Gluten ar putea fi uimitoare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 407 calorii, 20g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână carne măcinată, unt întins, sos de friptură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), Caserola Sloppy Joe Pie – Fără Gluten, și Plăcintă de păstor fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se spală cartofii și se taie în bucăți mari. (Dacă nu folosiți cartofi roșii, va trebui să le curățați și ele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
2
Se pune într-o oală cu apă, se fierbe și se gătește până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scurgeți cartofii rezervând 1/2 cană de lichid de gătit. Puneți cartofii cu lichid și unt până devin pufoși. Pune deoparte.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. carne măcinată maro cu ceapă. Set aside.In într-un castron mic, amestecați 3 linguri de amidon de orez cu 3 linguri de bulion de vită până când este bine mixed.In o tigaie la foc mediu mare se adaugă usturoi, carne de vită, sos Worcestershire, sos de friptură, legume și usturoi. Aduceți la foc mic. Apoi adăugați amidonul de orez și amestecul de bulion. Se amestecă până se îngroașă bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Amidon De OrezAmidon De Orez
Carne De VităCarne De Vită
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Adăugați în tigaie carnea măcinată rumenită și amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se amestecă și se păstrează la foc mic.
6
Adăugați orice bulion de vită rămas și gătiți până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
7
Se ia de pe foc.
8
Se toarnă amestecul de legume și carne într-un vas de copt. Puneți cu grijă piureul de cartofi peste amestec. Folosind dinții unei furculițe, marcați piureul de cartofi, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
9
Așezați bucăți mici din untul întins pe piureul de cartofi. Apoi așezați vasul de copt pe o foaie de prăjituri, deoarece sosul se poate bulina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea UntuluiRăspândirea Untului
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
10
Coaceți 20 până la 25 de minute la 350 de grade până când piureul de cartofi este auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Scoateți plăcinta ciobanului din cuptor și lăsați-o să stea timp de 5 până la 10 minute înainte de feliere și servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista