Plăcintă de păstor fără Gluten
Dacă $1.4 pe portie se încadrează în bugetul dvs., plăcinta de păstor fără Gluten ar putea fi uimitoare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 407 calorii, 20g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână carne măcinată, unt întins, sos de friptură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), Caserola Sloppy Joe Pie – Fără Gluten, și Plăcintă de păstor fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se spală cartofii și se taie în bucăți mari. (Dacă nu folosiți cartofi roșii, va trebui să le curățați și ele.)
Se pune într-o oală cu apă, se fierbe și se gătește până se înmoaie.
Scurgeți cartofii rezervând 1/2 cană de lichid de gătit. Puneți cartofii cu lichid și unt până devin pufoși. Pune deoparte.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. carne măcinată maro cu ceapă. Set aside.In într-un castron mic, amestecați 3 linguri de amidon de orez cu 3 linguri de bulion de vită până când este bine mixed.In o tigaie la foc mediu mare se adaugă usturoi, carne de vită, sos Worcestershire, sos de friptură, legume și usturoi. Aduceți la foc mic. Apoi adăugați amidonul de orez și amestecul de bulion. Se amestecă până se îngroașă bulionul.
Adăugați în tigaie carnea măcinată rumenită și amestecul de ceapă.
Se amestecă și se păstrează la foc mic.
Adăugați orice bulion de vită rămas și gătiți până se îngroașă.
Se toarnă amestecul de legume și carne într-un vas de copt. Puneți cu grijă piureul de cartofi peste amestec. Folosind dinții unei furculițe, marcați piureul de cartofi, dacă doriți.
Așezați bucăți mici din untul întins pe piureul de cartofi. Apoi așezați vasul de copt pe o foaie de prăjituri, deoarece sosul se poate bulina.
Coaceți 20 până la 25 de minute la 350 de grade până când piureul de cartofi este auriu.
Scoateți plăcinta ciobanului din cuptor și lăsați-o să stea timp de 5 până la 10 minute înainte de feliere și servire.