Plăcintă de păstor cu rădăcină de țelină

Plăcintă de păstor cu rădăcină de țelină
Rețeta plăcintă de păstor cu rădăcină de țelină este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 597 calorii. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați tocană de vită și ciuperci, frunze de cimbru, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi, Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche, și Carne de vită în ghiveci și rădăcină de țelină cu Gremolata de țelină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii tăiați și rădăcina de țelină în oală mare; adăugați apă rece până la acoperire. Se aduce la fierbere, se sare generos, se acoperă și se fierbe până când cartofii se străpung ușor cu furculița (10-12 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge bine; reveniți la oală de pe foc pentru a se usca.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa, usturoiul, ciupercile și cimbru; gatiti, amestecand ocazional, pana cand ciupercile sunt aurii si moi (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
3
Îndepărtați și răspândiți de-a lungul fundului unei caserole de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4
Încălziți 1 lingură de ulei în aceeași tigaie; adăugați carnea de vită sau mielul, morcovul, rozmarinul și nucșoara; gatiti pana cand carnea de vita se rumeneste si morcovul este fraged (aproximativ 8 minute). Se amestecă pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
RozmarinRozmarin
MorcovMorcov
NucșoarăNucșoară
Carne De VităCarne De Vită
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Strat peste amestecul de ciuperci-ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
6
Finalizați piureul de legume: treceți cartofii și rădăcina de țelină printr-o moară de alimente într-un castron, adăugând unt pe măsură ce mergeți. Se amestecă iaurtul și laptele pentru o pură. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TelinaTelina
CartofiCartofi
UntUnt
IaurtIaurt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Rotiți piureul de cartofi și rădăcina de țelină peste tocană cu spatele unei linguri; se presară brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
TocanăTocană
8
Coaceți până la fiert și brânza se rumeneste (15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista