Rețeta plăcintă de păstor cu rădăcină de țelină este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 597 calorii. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați tocană de vită și ciuperci, frunze de cimbru, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi, Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche, și Carne de vită în ghiveci și rădăcină de țelină cu Gremolata de țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii tăiați și rădăcina de țelină în oală mare; adăugați apă rece până la acoperire. Se aduce la fierbere, se sare generos, se acoperă și se fierbe până când cartofii se străpung ușor cu furculița (10-12 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Cartofi
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge bine; reveniți la oală de pe foc pentru a se usca.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa, usturoiul, ciupercile și cimbru; gatiti, amestecand ocazional, pana cand ciupercile sunt aurii si moi (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
Ceapă
Cimbru
3
Îndepărtați și răspândiți de-a lungul fundului unei caserole de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
4
Încălziți 1 lingură de ulei în aceeași tigaie; adăugați carnea de vită sau mielul, morcovul, rozmarinul și nucșoara; gatiti pana cand carnea de vita se rumeneste si morcovul este fraged (aproximativ 8 minute). Se amestecă pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Rozmarin
Morcov
Nucșoară
Carne De Vită
Miel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Strat peste amestecul de ciuperci-ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă
6
Finalizați piureul de legume: treceți cartofii și rădăcina de țelină printr-o moară de alimente într-un castron, adăugând unt pe măsură ce mergeți. Se amestecă iaurtul și laptele pentru o pură. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Telina
Cartofi
Unt
Iaurt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Rotiți piureul de cartofi și rădăcina de țelină peste tocană cu spatele unei linguri; se presară brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Cartofi
Brânză
Tocană
8
Coaceți până la fiert și brânza se rumeneste (15 minute).